Sureflap Dierenluik Tunnelstuk S – Kattenluik – 16x17x5 cm Wit | 5060180390174

Sureflap Dierenluik Tunnelstuk S – Kattenluik – 16x17x5 cm Wit direct bestellen in onze webshop! Verleng de tunnel van jouw SureFlap luik
Een kattenluik is het ideale product waarmee je jouw kat de vrijheid kan geven die ze verdient. Om te voorkomen dat andere katten jouw huis ook binnen kunnen treden, heeft SureFlap een reeks kattenluik ontworpen die werken met microchipherkenning, zoals de Microchip Dierenluiken (M) en Kattenluiken (S).
Deze tunnelverlengstukken kan je gebruiken om de tunnel naar het SureFlap Microchip Kattenluik langer te maken wanneer je deze in een dikkere muur wilt installeren. De tunnelverlenging past netjes op de tunnel van het Microchip Kattenluik en je kunt meerdere verlengstukken tegelijk gebruiken om een tunnel van een willekeurige lengte te maken. De tunnel die bij het Kattenluik zit inbegrepen is 7,0 cm diep en elk tunnelverlengstuk zal het luik 5,0 cm dieper maken.
Het Dierenluik Tunnelstuk S is geschikt voor de SureFlap Microchip Kattenluiken (Kattenluik en DualScan) en is 5,0 cm diep. (Heb je het SureFlap Dierenluik? Gebruik dan het Tunnelstuk M).
. Alle SureFlap voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:5060180390174

Prijs:  9.99   (klik hier voor meer informatie)