Sureflap Microchip Huisdierluik Connect – Kattenluik – Wit | 5060180391904

Sureflap Microchip Huisdierluik Connect – Kattenluik – Wit direct bestellen in onze webshop! Geen vreemde dieren meer in huis met SureFlap
Een kattenluik is het ideale product waarmee je jouw kat de vrijheid kan geven die ze verdient. Om te voorkomen dat andere katten jouw huis ook binnen kunnen treden, heeft SureFlap een reeks kattenluik ontworpen die werken met microchipherkenning, zoals het Microchip Huisdierluik Connect. In tegenstelling tot de normale Microchip luiken, heeft deze variant een mobiele app waarmee je altijd weet of je kat binnen of buiten is.
Let op: je dient in het bezit te zijn van de Sure Petcare Connected Hub. Heb je deze Hub niet? Dan is het verstandig om de Microchip Huisdierluik Connect Bundel aan te schaffen of om de Hub los aan te schaffen.
Kenmerken van het kattenluik met chipherkenning
Het Huisdierluik is geschikt voor katten met een groter postuur, zoals Maine Coons en kleine honden, zoals terriërs. Het luik kan worden geïnstalleerd in deuren, glas en muren. Dankzij de los verkrijgbare tunnelverlengstukken kan het dierenluik in muren van elke dikte worden gemonteerd. Bij montage van glas is het belangrijk om contact op te nemen met een professionele glaszetter en gebruik te maken van de los verkrijgbare Adapter M. Montage in de deur gaat eenvoudig dankzij de tweedelige montage.
Uniek aan dit luik is het microchipsysteem. Het Huisdierluik Connect is ontworpen om exclusieve toegang te verlenen aan jouw huisdieren. Het werkt middels het lezen van de unieke microchip ID van je kat, waardoor het andere katten en dieren buiten het huis houdt. Er is geen halsband of accessoire nodig. Wanneer de kat in de buurt komt van het luik, zal het luik toegang verlenen. Het dierenluik blijft gesloten voor alle dieren die niet in het systeem geprogrammeerd staan. Je kan tot 32 verschillende katten programmeren met dit luik. Het systeem werkt op alle gangbare typen microchips.

Inclusief app en display voor nog meer controle
Het Huisdierluik Connect heeft een app (Sure Petcare App) die je kunt downloaden voor je mobiele telefoon, met deze app kan je vervolgens contact maken met de Hub van Sure Petcare. Met deze app krijg je een melding wanneer de kat het huis binnenkomt of verlaat en kan je het dierenluik met je mobiel vergrendelen of ontgrendelen. Zo weet je altijd waar je kat zich bevindt.
In tegenstelling tot het kleinere kattenluik van SureFlap, heef het Huisdierluik een display waarmee je een tijdslot kan instellen wanneer het luik wordt ontgrendeld of vergrendeld. De klep heeft een tochtstrip om tocht tegen te gaan.
Het Microchip Huisdierluik Connect is wit van kleur, werkt op vier C-batterijen (batterijen niet inbegrepen), bevat GEEN Hub en heeft de volgende afmetingen:
* Afmetingen frame – 26,2 x 28,1 cm
* Opening klep (dit is het kleinste deel van het luik waardoor je huisdier naar binnen moet) – 17,0 x 17,8 cm
* Formaat uitsnede- 20,7 x 23,4 cm
* Formaat uitsnede bij glas – diameter van 30,0 cm (gebruik hiervoor de Dierenluik Adapter M, los verkrijgbaar)
* Tunneldiepte – 7,0 cm
* Diepte voorkader – 5,0 cm
. Alle SureFlap voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:5060180391904

Prijs:  208.00   (klik hier voor meer informatie)