Tetra Tec Ex Buitenfilter – Aquariumfilter – 60-120 l 600 Plus | 4004218240926

Tetra Tec Ex Buitenfilter – Aquariumfilter – 60-120 l 600 Plus direct bestellen in onze webshop! Complete Buitenfilterset
Voor een krachtige buitenfilter kies je absoluut voor de Tec Ex Plus Buitenfilter van Tetra. Deze buitenfilter is verkrijgbaar in drie varianten, afhankelijk om hoeveel liter water het gaat. De Buitenfilter plus is een krachtige oplossing voor het filteren van alle aquaria. Het vervuilde aquariumwater wordt door verschillende filtermedia gereinigd. Het water gaat door keramische filterringen, bio-filterballen, traditionele filtersponzen, actieve kool en filterwatten om de verschillende vuildeeltjes uit het water te halen. Op deze manier wordt er een biologische, mechanische en chemische filtering geboden. Het reinigen van het filter en het vervangen van de media is zeer gemakkelijk gemaakt door de handige handgrepen aan de filterelementen. De afvoerpijp en de slang zijn probleemloos aan te passen aan de grootte va het aquarium. Met behulp van regelventielen bij de in- en uitlaat kan de waterstroom naar behoefte worden aangepast. Bij het schoonmaken worden de ventielen volledig gesloten en is de filtereenheid gemakkelijk van het aansluitsysteem te scheiden. De waterkolom blijft aanwezig en hierdoor is opnieuw aanzuigen na het onderhoud niet nodig. De set is klaar voor gebruik en buitengewoon krachtig en stil. TüV/GS gecertificeerde kwaliteit en vanuit Tetra 3 jaar garantie.
Welke varianten zijn er verkrijgbaar
In onderstaande rijtje vind je de 3 verschillende varianten die verkrijgbaar zijn. Afhankelijk van hoe groot het aquarium is kies je de juiste pomp:
* 60-120L – 600 Plus
* 100-300L – 800 Plus
* 200-500L – 1200 Plus
Tec Ex Plus Buitenfilter van Tetra is verkrijgbaar in drie varianten
. Alle Tetra voor uw Vis uit voorraad leverbaar!
EAN:4004218240926

Prijs:  72.50   (klik hier voor meer informatie)