Timo Crunchy Blokjes Emmer – Hondensnacks – Kip 330 g | 8711621972776

Timo Crunchy Blokjes Emmer – Hondensnacks – Kip 330 g direct bestellen in onze webshop! Lekker smikkelen met deze natuurlijke snack
Wanneer je je hond wilt belonen tijdens het trainen, dan wil je hem natuurlijk voorzien van een snack die niet alleen lekker, maar ook gezond is. Laat je hond bijvoorbeeld knabbelen op de Timo Crunchy Bites, een 100% natuurlijk product, geproduceerd zonder conserveringsmiddelen of smaak- en kleurstoffen.
De bites zijn eiwitrijk en caloriearm. De bites bestaan uit vlees in combinatie met tapioca (bindmiddel). Er is per variant 1 eiwitbron gebruikt, ideaal voor honden die gevoelig zijn voor bepaalde dierlijke eiwitten. Deze tussendoortjes zijn makkelijk verteerbaar en ondersteunen zo een optimale spijsvertering. Je voorziet je hond met Timo van een gezonde en natuurlijke snack, die ook nog eens is geproduceerd in Europa.
De Timo Crunchy Bites zijn verkrijgbaar in de soorten: kalkoen, kip, konijn, rund, lam en tonijn. Bevat 330 gram. Geschikt voor honden ouder dan 3 maand.
. Alle Timo voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8711621972776

Prijs:  12.99   (klik hier voor meer informatie)