Timo Ree-Oren Met Haar – Hondensnacks – 5 stuks | 8711621972431

Timo Ree-Oren Met Haar – Hondensnacks – 5 stuks direct bestellen in onze webshop! Lekker kauwen op deze natuurlijke snack
Wist je dat kauwen van ontzettend groot belang is bij je trouwe viervoeter? Ze vinden het niet alleen lekker maar het draagt ook bij aan een gezonde gebitsverzorging. Laat je hond bijvoorbeeld knabbelen op de Timo Ree-Oren met Haar, een 100% natuurlijk product, geproduceerd zonder conserveringsmiddelen of smaak- en kleurstoffen.
De snack is gemaakt van 100% ree, zonder andere toevoegingen. Maar 1 eiwitbron dus, ideaal voor honden die gevoelig zijn voor bepaalde dierlijke eiwitten. De zachte kauwsnack is prettig om op te kauwen en is goed verteerbaar. Je voorziet je hond met Timo van een gezonde en natuurlijke snack, die ook nog eens is geproduceerd in Europa.
Kauwen is goed, omdat?
Wanneer een hond gaat kauwen op een kluif of andere snack, maakt deze kauwbewegingen waardoor er speeksel ontstaat. Speeksel bevat enzymen die de vorming van bacteriën helpen voorkomen. Wanneer er te weinig speeksel wordt aangemaakt kan er sneller tandplak ontstaan. Tandplak draagt weer bij aan het ontstaan van tandsteen en tandvleesontstekingen; dat wil je toch echt wel voorkomen! Zorg dat je hond minimaal 20 minuten per dag even lekker kan kauwen.
De Timo Ree-Oren met Haar bevat 5 oren per verpakking. Geschikt voor honden ouder dan 3 maand.
. Alle Timo voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8711621972431

Prijs:  10.99   (klik hier voor meer informatie)