Tre Ponti Primo Tuig Rood&Reflecterend – Hondenharnas – 85 – 116 cm | 8031430002502

Tre Ponti Primo Tuig Rood&Reflecterend – Hondenharnas – 85 – 116 cm direct bestellen in onze webshop! Tre Ponti Primo, een allround tuig voor grotere honden
Wanneer je op zoek bent naar een fijn, nieuw tuig voor je hond, wil je natuurlijk dat comfort en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met Tre Ponti ben je aan het juiste adres. Tre Ponti is een Italiaans merk die kwaliteit en een comfortabele pasvorm serieus nemen. Alle tuigen zijn ontworpen en handgemaakt in Italië. Het Primo tuig is een echt allround hondentuig. Het is uitstekend geschikt om mee te wandelen, te fietsen, te zwemmen en te sporten. Het model en de pasvorm is geschikt voor veel hondenrassen.
Details van het Primo tuig
Het Primo tuig is een standaardtuig van Tre Ponti voor grotere honden (van 14 tot 60 kg) van allerlei rassen, met zilveren reflectie-omlijning voor extra zichtbaarheid in het donker. Op de rug bevindt zich een handgreep waaraan je de hond kunt vastpakken. Aan deze greep bevindt zich ook de ring om je looplijn aan te bevestigen. Deze flexibele ‘meelopende’ ring loopt soepeltjes mee met elke wending die je hond maakt. Zo houd je altijd de perfecte grip en controle over je hond en blijft het tuig goed op z’n plek zitten.
Het tuig zorgt voor veel bewegingsvrijheid en een fijne aansluiting op het lichaam zonder vervelende drukpunten. Dit komt door de speciale vormgeving waarbij de voorste band hoger zit dan bij andere tuigen, zo zijn de schouderbladen volledig vrij om soepel te bewegen. De Primo is gemaakt van hypoallergeen kunststof en geeft geen irritatie, neemt geen vocht op en ruikt niet. Al met al een veilig en comfortabel tuig voor je viervoeter.
De Tre Ponti Primo is rood van kleur (ook beschikbaar in zwart) en is te bestellen in de volgende maten:
* Maat M (10 tot 20 kg) – 58 tot 72 cm
* Maat L (20 tot 30 kg) – 72 tot 88 cm
* Maat XL (30 tot 40 kg) – 76 tot 97 cm
* Maat XXL (40 tot 60 kg) – 85 tot 116 cm
. Alle Tre Ponti voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8031430002502

Prijs:  46.95   (klik hier voor meer informatie)