Trixie Cat Activity Snack Roll – Kattenspeelgoed – 6/5×14 cm Wit Grijs | 4011905045924

Trixie Cat Activity Snack Roll – Kattenspeelgoed – 6/5×14 cm Wit Grijs direct bestellen in onze webshop! Laat je kat werken voor z’n voeding
Spelen is voor de kat belangrijk voor zowel de geestelijke als lichamelijke gesteldheid. Voerpuzzels kunnen hierbij helpen, je kat krijgt z’n eten of traktaties niet gewoon in een voerbakje maar moet er moeite voor doen. De Cat Activity Snack Roll van Trixie is zo’n voerpuzzel.
Uitdaging voor lichaam en geest
Doordat het speeltje rolt, vallen de snacks eruit. Met behulp van uitneembare staafjes kan je bepalen uit welke gaten de snoepjes kunnen vallen. Je kan de rol ook helemaal opendraaien zodat je hem makkelijk kunt vullen en schoonmaken. Het spel is ook ideaal voor oudere katten of binnenkatten. Al met al wordt je kat uitgedaagd, eet ze langzamer en eet ze minder, wat allemaal bijdraagt aan een gezonde spijsvertering en een goed gewicht.
Het spel is gemaakt van een kunststof kern met een soepel rollende, rubberen behuizing. Dankzij het rubberen omhulsel maakt het speeltje minder geluid. De Snack Roll is vaatwasserbestendig.
De Cat Activity Snack Rol is wit met grijs van kleur en is 14 cm lang.
. Alle Trixie voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:4011905045924

Prijs:  5.49   (klik hier voor meer informatie)