Trixie Dog Activity Agility Tunnel – Hondensport – 40×200 cm Blauw | 4011905032108

Trixie Dog Activity Agility Tunnel – Hondensport – 40×200 cm Blauw direct bestellen in onze webshop! Een praktische tunnel voor agility trainingen
Agility is een leuke sport om samen met je hond uit te voeren. Beide ben je lekker actief bezig en werk je aan je onderlinge band. Wanneer je traint voor een wedstrijd of gewoon agility wilt oefenen, kan het handig zijn om de obstakels in je tuin op te kunnen zetten. Dit kan met de Dog Activity producten van Trixie. Deze zijn licht, snel te monteren en demonteren en nemen weinig ruimte in beslag.
Eén zo’n obstakel is de Agility Tunnel, gemaakt van duurzaam polyester en eenvoudig neer te zetten. De tunnel heeft een diameter van 40 cm en is hiermee perfect voor puppy’s en kleinere honden. Geschikt voor zowel binnens- als buitenshuis.
De tunnel bestaat uit:

* 1 tunnel
* 2 tunnelzakken De set wordt geleverd met een handige transporttas. Dankzij de tunnelzakken wordt de kans op verwondingen verminderd omdat de tunnel zo niet weg kan rollen. De tunnel is ook ideaal voor het inprenten van puppy’s. Er zit een handleiding bij om jou en je hond op weg te helpen met de training.
De Agility Tunnel is blauw van kleur met een afmeting van ø 40 x 200 cm.
. Alle Trixie voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:4011905032108

Prijs:  29.99   (klik hier voor meer informatie)