Versele-Laga Complete Ferret – Frettenvoer – 2.5 kg | 5410340613177

Versele-Laga Complete Ferret – Frettenvoer – 2.5 kg direct bestellen in onze webshop! Alles in één, wel zo makkelijk
Een uniek concept op de dierenmarkt is het 'All-in-one' brokje. De Complete Ferret van Versele-Laga is een 'All-in-one' brokje. Deze bijzonder smakelijke korrel voorkomt selectief eetgedrag. Door het aanbieden van een 'All-in-one' brok zorg je ervoor dat jouw fret alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt. Deze graan- en glutenvrije bevat 90% eiwit van dierlijke afkomst. Dit zorgt voor een optimale vertering en draagt bij aan een goede conditie. Aan de voeding is 40% taurinerijke dierlijke eiwitten toegevoegd om zorg te dragen voor een goede werking van de hartspier. Versele-Laga Complete Ferret is ontwikkeld door dierenartsen en gebaseerd op wetenschappelijke inzichten.
Taurine
Fretten hebben taurine nodig. Dit is een aminozuur dat essentieel is voor een goede hartwerking, de stofwisseling in de hersenen en een gezond netvlies.
Voeradvies
Afhankelijk van de grootte en de leeftijd van een fret is het advies om tussen de 50 tot 80gram voeding per dag aan te bieden. Het is van belang dat je fret altijd over voldoende vers water beschikt.
Waarom Versele-Laga?
Sinds 1932 leidt overgrootvader Prudent Versele een kleine familiebedrijf met enkel een tuinrestaurant en kruidenierszaak. Een droom, kwaliteitsvol samengesteld veevoeder produceren, wordt al snel werkelijkheid. Binnen 5 jaar werd de eerste veevoederfabriek in het Belgische Deinze gebouwd om de grote vraag aan te kunnen. Versele-Laga staat voor de 4 pijlers, stuk voor stuk vanuit hun passie voor mens en dier. Respect, passie, verantwoordelijkheid en expertise. Dit alles zorgt er voor dat tot op de dag van vandaag ruim 15,5miljoen dieren in meer dan 86 landen van de Versele-Laga voeding genieten.
Complete Ferret van Versele-Laga is verkrijgbaar in 750g – 2,5kg – 10kg
. Alle Versele-Laga Complete voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar!
EAN:5410340613177

Prijs:  25.95   (klik hier voor meer informatie)