Versele-Laga Country`s Best Austru 4 Pellet – Pluimveevoer – 20 kg | 5410340510339

Versele-Laga Country`s Best Austru 4 Pellet – Pluimveevoer – 20 kg direct bestellen in onze webshop! Kweekkorrel voor loopvogels
Je wilt je loopvogels natuurlijk gezond en sterk houden, ook tijdens het kweekseizoen en de leg. Met Austru 4 Pellet van Versele-Laga Country’s Best geef je je struisvogel, emoe of nandoe een uitgebalanceerd voeder. Deze volledige onderhoudskorrel is geschikt tijdens het kweekseizoen en de leg.
Austru 4 Pellet bevat alle noodzakelijke ingrediënten, vitaminen en mineralen voor een goed eiproductie, mooie kuikens en een geslaagde kweek. Het toevoegen van omega 3-vetzuren en natuurlijke pigmenten zorgt voor een optimale kleuring en een glanzend verenkleed en een uitgebalanceerde hoeveelheid ruwe stof bevordert de verteerbaarheid. Daarnaast heeft de voeding een korrelvorm van 5 mm voor een vlotte opname en minder voedselverlies.
Voertips
Om de spijsvertering van je dier in topconditie te houden, is het aan te raden om Grit ter beschikking te stellen. Ook heeft Grit een positieve invloed op het beendergestel. Zorg ook altijd voor schoon en zuiver drinkwater.
Het voer mag naar believen verstrekt worden tijdens het kweekseizoen en de leg. Verder mag het voeder worden aangevuld met ruwvoer als gras of luzerne.
Country’s Best
Versele-Laga heeft meerdere productlijnen. De Country’s Best-producten schotelen jouw dier het beste voor uit de natuur, of je nou kippen, eenden, fazanten, konijnen of schapen hebt. Country’s Best levert voer van hoge kwaliteit voor elk dier in elke levensfase, om zo een optimale gezondheid te garanderen.
Austru 4 Pellet bevat 20 kg.
. Alle Versele-Laga Country`s Best voor uw Boerderijdier uit voorraad leverbaar!
EAN:5410340510339

Prijs:  23.99   (klik hier voor meer informatie)