Versele-Laga Country`s Best Cuni Fit Pure – Konijnenkorrel – Konijnenvoer – 5 kg | 5410340512036

Versele-Laga Country`s Best Cuni Fit Pure – Konijnenkorrel – Konijnenvoer – 5 kg direct bestellen in onze webshop! Evenwichtige en vezelrijke korrel voor konijnen
Je wilt je konijnen natuurlijk een kwalitatief goede voeding geven. Met Cuni Fit Pure van Versele-Laga Country’s Best geef je je konijnen een evenwichtige en vezelrijke basisvoeder zonder coccidiostaticum. Deze volledige voeding is geschikt voor konijnen met een normale energiebehoefte die niet in een intensief kweekregime zitten.
De korrel bestaat uit 100% natuurlijke grondstoffen en is verrijkt met Florastimul (FOS) ter stimulatie van een gezonde darmflora. De aanwezigheid van prebiotica en vezels werken ook ondersteunend voor de darmen. Deze voeding bevat geen coccidiostaticum of andere toevoegingen en is dus ideaal voor een natuurlijke kweekwijze. Wil je een voeding met coccidiostaticum? Kies dan voor Cuni Fit Plus.

Voertips
Verstrek altijd droge en stofarme hooi van goede kwaliteit aan je konijn en beperk het gebruik van groenvoer. Zorg uiteraard ook voor voldoende en zuiver drinkwater.
Pas het voer aan de behoeftes van je konijn. Cuni Fit is voor basis- en onderhoudsbehoefte, Cuni Top voor een verhoogde energiebehoefte en Cuni Sensitive voor jonge, opgroeiende konijnen met een gevoelig darmstelsel.
Tijdens de kweek krijgen de voedsters zoveel voer als ze willen. Tijdens de groei nemen jonge dieren met een volwassen gewicht van circa 5 kg dagelijks tot 200 g voer op. Eens volgroeid blijft de opname hangen rond de 150 g per dag. De totale opname hangt uiteraard af van de grootte van het ras. Bij vleeskonijnen mag Cuni Fit gegeven worden tot aan het slachten.
Country’s Best
Versele-Laga heeft meerdere productlijnen. De Country’s Best-producten schotelen jouw dier het beste voor uit de natuur, of je nou kippen, eenden, fazanten, konijnen of schapen hebt. Country’s Best levert voer van hoge kwaliteit voor elk dier in elke levensfase, om zo een optimale gezondheid te garanderen.
Cuni Fit Pure is verkrijgbaar in 5 kg en 20 kg.
. Alle Versele-Laga Country`s Best voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar!
EAN:5410340512036

Prijs:  7.39   (klik hier voor meer informatie)