Versele-Laga Country`s Best Floating Flamingo – Pluimveevoer – 15 kg | 5410340510407

Versele-Laga Country`s Best Floating Flamingo – Pluimveevoer – 15 kg direct bestellen in onze webshop! Drijvende korrel voor flamingo’s
Je wilt je watervogels natuurlijk gezond en sterk houden. Met Floating Flamingo van Versele-Laga Country’s Best geef je je flamingo een uitgebalanceerde voeder. Dit 100% geëxtrudeerd drijvend voeder is geschikt voor flamingo’s vanaf 4 weken oud.
Floating Flamingo is een basisvoeder met dierlijk eiwit afkomstig uit zalmmeel, vismeel, garnalen en plankton en alle andere voedingstoffen die je dier nodig heeft om in optimale conditie te blijven. Daarnaast bevat de voeding ook zalmolie, spirulina, algen en zeezout. Het toevoegen van omega 3-vetzuren en natuurlijke pigmenten zorgt voor een optimale kleuring en een glanzend verenkleed. De korrel heeft een hoog drijvend vermogen zodat je dieren alle tijd hebben om de voeder op te nemen.
Voor een intense rode vederkleur bevat deze voeder 50 mg/kg canthaxanthine, speciaal voor flamingo’s.
Voertips
Om de spijsvertering van je dier in topconditie te houden, is het aan te raden om Grit ter beschikking te stellen. Ook heeft Grit een positieve invloed op het beendergestel.
Het voer mag naar believen worden uitgestrooid op het water, voor flamingo’s vanaf 4 weken oud. Verstrek een portiegrootte van ongeveer 250 gram per dag per dier, zorg ervoor dat het drijvende voeder binnen 5 minuten wordt opgenomen.
Country’s Best
Versele-Laga heeft meerdere productlijnen. De Country’s Best-producten schotelen jouw dier het beste voor uit de natuur, of je nou kippen, eenden, fazanten, konijnen of schapen hebt. Country’s Best levert voer van hoge kwaliteit voor elk dier in elke levensfase, om zo een optimale gezondheid te garanderen.
Floating Flamingo bevat 15 kg.
. Alle Versele-Laga Country`s Best voor uw Boerderijdier uit voorraad leverbaar!
EAN:5410340510407

Prijs:  39.49   (klik hier voor meer informatie)