Versele-Laga Country`s Best Herbi Allround 3 & 4 Pellet – Erfdiervoer – 20 kg | 5410340510513

Versele-Laga Country`s Best Herbi Allround 3 & 4 Pellet – Erfdiervoer – 20 kg direct bestellen in onze webshop! Onderhoudskorrel voor grote en uitheemse herbivoren
Herbi Allround 3&4 Pellet van Versele-Laga Country’s Best is een aanvullende korrel voor uitheemse herbivoren zoals alpaca’s, lama’s, kangoeroes en kamelen vanaf een leeftijd van 3 maanden oud.
Deze dieren zijn een schraler dieet gewend dan gedomesticeerde productiedieren zoal schapen of geiten. Dit onderhoudsvoeder bevat graanproducten, vitaminen en mineralen voor een optimale gezondheid. Daarnaast garandeert de aanwending van hoogwaardige ingrediënten een goede opname.
Voertips
Geef Herbi Allround 3&4 aan dieren vanaf 3 maanden oud. Verstrek altijd voldoende ruwvoer zoals gras en hooi en zorg uiteraard ook voor voldoende en zuiver drinkwater. Het dagelijkse rantsoen mag voor maximaal 60% uit krachtvoer bestaan, de exacte hoeveelheid is afhankelijk van het diersoort, het gewicht en de leeftijd van het dier.
Country’s Best
Versele-Laga heeft meerdere productlijnen. De Country’s Best-producten schotelen jouw dier het beste voor uit de natuur, of je nou kippen, eenden, fazanten, konijnen of schapen hebt. Country’s Best levert voer van hoge kwaliteit voor elk dier in elke levensfase, om zo een optimale gezondheid te garanderen.
Herbi Allround 3&4 Pellet bevat 20 kg.
. Alle Versele-Laga Country`s Best voor uw Boerderijdier uit voorraad leverbaar!
EAN:5410340510513

Prijs:  18.44   (klik hier voor meer informatie)