Versele-Laga Menu Nature Strooivoer Zomer Clean Garden Blend – Voer – 2.5 kg | 5410340641118

Versele-Laga Menu Nature Strooivoer Zomer Clean Garden Blend – Voer – 2.5 kg direct bestellen in onze webshop! Versele-Laga Menu Nature Strooivoer Zomer Clean Garden Blend
Versele-Laga Menu Nature Strooivoer Zomer Clean Garden Blend is een voer voor tuinvogels dat speciaal is samengesteld voor de zomer. Het voer bevat een mix van zaden, granen en noten die rijk zijn aan vitamines, mineralen en energie.
Voordelen van de Versele-Laga Strooivoer Zomer Clean Garden Blend:
* Gezond en energiek: Het voer bevat een mix van zaden, granen en noten die rijk zijn aan vitamines, mineralen en energie. Dit zorgt ervoor dat tuinvogels gezond en energiek blijven, zelfs tijdens de warme zomerdagen.
* Rommelvrij: Het voer is samengesteld uit zaden zonder schaal, waardoor er minder rommel in de tuin ontstaat.
* Gemakkelijk te gebruiken: Het voer is eenvoudig te verstrekken door het dagelijks in een voederbak of op een voedertafel aan te leggen.
Hoe te gebruiken:
* Leg vers strooivoer dagelijks aan in een voederbak of op een voedertafel.
* De hoeveelheid voer die je geeft, hangt af van het aantal vogels dat je in je tuin hebt.
Bewaren:
Versele-Laga Menu Nature Strooivoer Zomer Clean Garden Blend is houdbaar tot de datum op de verpakking. Bewaar het voer op een droge en koele plaats.

Versele-Laga Menu Nature Strooivoer Zomer Clean Garden Blend is een gezond en rommelvrij voer voor tuinvogels. Het voer is eenvoudig te gebruiken en te bewaren, waardoor het een goede keuze is voor iedereen die tuinvogels wil helpen tijdens de zomer.
. Alle Versele-Laga Menu Nature voor uw Buiten(Dieren) uit voorraad leverbaar!
EAN:5410340641118

Prijs:  9.49   (klik hier voor meer informatie)