Versele-Laga Nutribird Handmix Opfokvoer – Vogelvoer – 500 g | 5410340221785

Versele-Laga Nutribird Handmix Opfokvoer – Vogelvoer – 500 g direct bestellen in onze webshop! Pap voor jouw jonge vogel
Soms komt het voor dat jonge vogels bijgevoerd moeten worden met handopfok pap. Handmix opfokvoer van Versele-Laga Nutribird is handopfokvoer voor voor kleine zaad- en insectenetende vogels. Deze voeding zorgt voor een optimale ontwikkeling tot een volgroeide vogel en kan zowel voor 100% handopfok als voor bijvoedering in het nest gebruikt worden. Het is startvoer voor moeilijk op te kweken vogels of in de natuur gevonden vogels, bijvoeding voor zwakke vogels.
Deze voeding bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen voor een optimale werking van de krop en dus een betere vertering van de voeding. Daarnaast draagt deze voeding bij aan de ontwikkeling van gezonde jonge vogels en zal voor een prachtig verenpak zorgen!
Bereiding
Deze pap wordt bereid door toevoeging van warm water. Roer door tot alle poeder is opgelost. Geschikt voor de kropsonde of spuit. Een portie van ± 10% van het lichaamsgewicht per voederbeurt.

Opgelet: maak voor elke maaltijd het mengsel opnieuw!
Let op: Het is verboden om jonge vogels van hun ouders te scheiden, met de reden om deze tam te maken. Alleen als het noodzakelijk is voor de gezondheid of het welzijn van het jong of het ouderdier, mogen jonge vogels apart genomen worden van de ouders en door mensen met papvoeding grootgebracht worden. Wel mag je jonge vogels bijvoeren, zolang ze maar bij de ouders in het broedblok kunnen blijven. Het voeren van de jonge vogels met een pipet is niet zonder risico’s. Dit kan bijvoorbeeld leiden tot schade aan de krop, waaraan het jong zelfs kan sterven. Vogels die met de hand worden grootgebracht, krijgen op latere leeftijd vaker gedragsproblemen.
Handmix opfokvoer is verkrijgbaar in 500 gram.
. Alle Versele-Laga Nutribird voor uw Vogel uit voorraad leverbaar!
EAN:5410340221785

Prijs:  10.99   (klik hier voor meer informatie)