Versele-Laga Nutribird T16 Toekan Onderhoudsvoer – Vogelvoer – 700 g | 5410340221334

Versele-Laga Nutribird T16 Toekan Onderhoudsvoer – Vogelvoer – 700 g direct bestellen in onze webshop! Alles in 1 pellet
In de natuur zoeken vogels naar de voedingsstoffen die ze op dat moment nodig hebben. In gevangenschap ben jij degene die jouw vogel voorziet van de juiste voedingsstoffen, daarom is de juiste voeding héél belangrijk! T16 Toekan onderhoudsvoer van Versele-Laga Nutribird is een volledig vogelvoer voor o.a. beo's, toekans, toerako's en fruitduiven. Deze pellets bevatten alle noodzakelijke voedingsstoffen voor een evenwichtige gezonde voeding en voorkomt selectief eetgedrag. De pellets bevatten natuurlijke kleimaterialen en prebiotica voor een gezonde darmflora en optimale vertering. Daarnaast bevat het de optimale calcium- fosforverhouding voor een gezond skelet. Ook zal het verenpak prachtig stralen door alle aanwezige voedingsstoffen!
De juiste voeding
Veel gezondheidsproblemen ontstaan vaak door voedingstekorten. Een veel voorkomend probleem bij fruit- en insectenetende vogels is ijzeropstapeling in de lever; daarom heeft NutriBird T16 een zeer laag ijzergehalte (max 85 ppm). Door de juiste soort voeding te geven voorkom je de meeste gezondheidsproblemen. De formules van Nutribird zijn aangepast aan de verschillende vogelsoorten. De pellets voor papegaaien bevatten bijvoorbeeld extra gepelde nootjes en de pellets voor kanaries bevat 50% kanariezaad. Zo benadert iedere pellet weer beter de natuurlijke behoefte van de vogelsoorten.

Gebruiksaanwijzing
1. Laat de vogels ter voorbereiding twee of drie weken op voorhand al kennismaken met de pellets. Deze pellets kan je tussen hun huidige voer toevoegen, zo raken ze al een beetje vertrouwt met de geur en smaak.
2. Nu kan je de pellets naar behoefte geven, in combinatie met vers fruit en/of levend voer. Je kan de pellets eventueel kort inweken in water.
T16 Toekan onderhoudsvoer is verkrijgbaar in 700 gram, 2 kg en 10 kg.
. Alle Versele-Laga Nutribird voor uw Vogel uit voorraad leverbaar!
EAN:5410340221334

Prijs:  7.19   (klik hier voor meer informatie)