Vitalstyle Huid + Vacht – Hondenvoer – 12 kg | 8711731018593

Vitalstyle Huid + Vacht – Hondenvoer – 12 kg direct bestellen in onze webshop! Alles voor een gezonde HUID + VACHT
HUID + VACHT van VITALstyle (voorheen ECOstyle) is een heerlijke voeding voor je hond boordevol veel verschillende ingrediënten. Denk aan meerdere soorten vlees (voor diverse, goed verteerbare eiwitbronnen), granen en andere natuurlijke grondstoffen. Met deze brokken daag je de spijsvertering van je hond uit en zorg je voor een goede vertering. Omega 3 en 6 en prebiotica helpen ook mee. Met deze voeding ontstaan er geen eiwitreststoffen meer die klachten kunnen veroorzaken.
De kracht van de natuur
Deze voeding heeft een receptuur van meer dan 10 verschillende kruiden. Elk kruid is uniek en heeft zijn eigen werking op de gezondheid van je viervoeter. De combinatie van de kruiden zorgt voor een optimaal resultaat. De kruidenmix is samengesteld met veel kennis en ervaring. HUID + VACHT bevat onder andere:
* Brandnetel voor de nieren, werkt bloedzuiverend
* Mariadistel voor de lever en gal
* Heermoes voor een sterke huid
* Sint-Janskruid voor een blijvend gezonde en glanzende vacht
HUID + VACHT is een 100% natuurlijke voeding en bevat geen geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Ook zijn er geen zouten of suikers toegevoegd. De houdbaarheid wordt bereikt dankzij de kruiden en vitamine E.
Waar staat VITALstyle voor?
Het basisprincipe van VITALstyle (voorheen ECOstyle) bestaat uit het ondersteunen en versterken van de natuurlijke processen van je dier. Waar je verder vanuit kunt gaan:
* Alleen natuurlijke ingrediënten
* Ecologisch verantwoord (met respect voor natuurlijk evenwicht)
* Een brede samenstelling van veel verschillende dierlijke en plantaardige ingrediënten voor een optimale gezonde darmflora, spijsvertering en weerstand
* (Wetenschappelijk) bewezen positief effect op de gezondheid van je huisdier
* Voeding met een uitgekiend mengsel aan kruiden voor het behoud van een goede gezondheid
* Voeding met kwalitatief hoogwaardige en goed verteerbare ingrediënten
Tips van VITALstyle
Doordat VITALstyle gebruikt maakt van kruiden, kan het voorkomen dat je hond een beetje naar kruiden begint te ruiken. Dit is normaal en komt doordat de afvalstoffen naar buiten komen. Wanneer je hond meer in balans begint te raken, zal de geur afnemen. Het is belangrijk om door te zetten en het voer voor een langere periode te blijven proberen.
Om de spijsvertering actief te houden, is bewegen zeer belangrijk. Een hond in rust heeft geen actieve spijsvertering, daarom moet je ervoor zorgen dat je hond genoeg beweegt. Samen met deze VITALstyle voeding zorg je er zo voor dat de organen en klieren goed hun werk kunnen doen.
HUID + VACHT hondenvoeding verkrijgbaar in 1,5 kg, 5 kg en 12 kg.
. Alle VITALstyle voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8711731018593

Prijs:  54.95   (klik hier voor meer informatie)