Whimzees Stix – Hondensnacks – Dental 15 cm Medium | 8718627750360

Whimzees Stix – Hondensnacks – Dental 15 cm Medium direct bestellen in onze webshop! Whimzees kauwsnacks zorgen voor sterke tanden
Een gezonde hond heeft een gezond gebit nodig. Het gebit bestaat uit kleine snijtanden, scherpe hoektanden en sterke kiezen. Een gebit dat niet wordt verzorgd kan lijden tot tandplak, tandsteen en ontstekingen aan het tandvlees. Met Whimzees kauwsnacks zorg je voor een gezond gebit en krijgt je hond een verantwoord tussendoortje.

De Whimzees Stix M heeft een formaat van 15 cm en is geschikt voor honden van 12 tot 18 kg. Dit product bevat één stick.
Gezond voor lichaam en gebit
Whimzees kauwsnacks zijn niet alleen erg lekker, maar ook goed voor de gezondheid van je hond. De snacks zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en zijn licht verteerbaar, glutenvrij en vegetarisch. Dankzij de natuurlijke samenstelling kunnen zelfs de meest gevoelige honden genieten van een heerlijke Whimzees snack. De ingrediënten en structuur zorgen daarnaast ook voor een schoon en gezond gebit, het kauwen op de snacks helpt bij het verwijderen van tandsteen en tandplak.
Geef niet meer dan één Whimzees snack per dag. Whimzees snacks zijn niet geschikt voor honden jonger dan 9 maanden en/of lichter dan 2 kg. Zorg altijd voor vers drinkwater en houd je hond altijd in de gaten tijdens het kauwen.
De Whimzees Stix M is gemaakt van aardappelzetmeel, glycerine, gepoederde cellulose, lecithine, gist, malt extract, lupine, alfalfa extract en paprika.
. Alle Whimzees voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8718627750360

Prijs:  0.85   (klik hier voor meer informatie)