Whiskas Brokjes Adult Kip – Kattenvoer – 7 kg | 5900951259227

Whiskas Brokjes Adult Kip – Kattenvoer – 7 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke droogvoer voor je volwassen kat
Een gezonde kat begint bij de juiste brokjes. Whiskas 1+ Adult Droge Brokjes Kip is een volledige en gebalanceerde voeding met kipsmaak en met een optimale balans van vitaminen en mineralen, voor een sterke en gezonde kat.
Geschikt voor katten ouder dan 1 jaar.
Boordevol gezonde ingrediënten
Dee onweerstaanbaar knapperige brokjes met kipsmaak geven je kat iedere maaltijd precies wat ze nodig heeft. Zo bevatten de brokjes calcium voor sterke botten, eiwitten voor een gezonde groei, omega 6-vetzuren voor een gezonde huid en vacht en vitamine A voor een sterk gezichtsvermogen. Natuurlijk vind je in de voeding ook alle natuurlijke oliën en mineralen die je kat nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren.
Uniek aan Whiskas is de structuur van de brokjes. Deze zijn namelijk hard van buiten en heerlijk mals van binnen. De licht schurende brokjes zorgen er ook nog eens voor dat het gebit gezond blijft. Zo is elk brokje een feestje en zullen zelfs de meest kieskeurige katten van deze voeding genieten.
Een laatste voordeel van Whiskas is dat de zakken hersluitbaar zijn, zo houd je de brokjes altijd vers en knapperig.
Whiskas 1+ Adult Droge Brokjes Kip is verkrijgbaar in 900 g, 3,8 kg en 7 kg.
. Alle Whiskas voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:5900951259227

Prijs:  29.99   (klik hier voor meer informatie)