Whiskas Casserole Junior – Kattenvoer – Vis Gelei 12×85 g | 5900951273070

Whiskas Casserole Junior – Kattenvoer – Vis Gelei 12×85 g direct bestellen in onze webshop! Heerlijke gerechten voor je kitten
Natvoer is niet alleen gezond voor de kat – dankzij onder andere het hoge vochtgehalte – het is ook nog eens heel erg lekker! Whiskas heeft heerlijke gerechten afgestemd op de natuur van de kat en de levensfase waarin deze zich bevindt. De Whiskas Junior Kitten Casserole Maaltijdzakjes Vis in Gelei zijn afgestemde maaltijden in een smakelijke gelei, perfect gebalanceerd om je kitten gelukkig en gezond te helpen houden.

Geschikt voor kittens tussen de 2 en 12 maanden oud.
Boordevol gezonde ingrediënten
De Whiskas casserole bevat vier heerlijke smaken (zalm, tonijn, koolvis en witvis ) en zit vol met geselecteerde natuurlijke ingrediënten en vitaminen en mineralen die je kitten alle voedingstoffen geven die ze nodig heeft om op te groeien tot een evenwichtige, volwassen kat. De voeding bevat geen kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Je kitten kan de kleine sappige brokjes makkelijk kan eten en verteren. De casserole bevat verder:
* Calcium – om de ontwikkeling van sterke botten en een sterk gebit te ondersteunen
* Vitamine E en zink – voor een sterk natuurlijk afweersysteem
De Whiskas Junior Kitten Casserole Maaltijdzakjes Vis in Gelei bevat 12 maaltijdzakjes van 85 g in 4 verschillende smaken.
. Alle Whiskas voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:5900951273070

Prijs:  6.49   (klik hier voor meer informatie)