Wildwash Magic Paw Balm Pro – Hondenvachtverzorging – 60 ml | 96110348

Wildwash Magic Paw Balm Pro – Hondenvachtverzorging – 60 ml direct bestellen in onze webshop! Een hydraterende zalf voor gevoelige voetzooltjes
WildWash is ontstaan uit deze behoefte naar (natuurlijke) producten voor een gezonde huid en vacht. De WildWash Pro-lijn wordt gebruikt door professionele trimsalons over de hele wereld. Heeft jouw hond last droge voetzooltjes? Met de Pro Magic Paw Balm zorg je voor pijnvrije pootjes.
Hoe werkt de Pro Magic Paw Balm?
De balsem hydrateert de gebarsten, drogen en ruwe voetzooltjes van je hond en vormt een barrière om ze te beschermen tegen dagelijks gebruik. De zalf werkt perfect in extreme weeromstandigheden en biedt bescherming tegen onder andere heet asfalt, ijs en zout. Het product kan ook worden gebruikt voor nagels, om droge neuzen te hydrateren en eeltige ellebogen en droge plekken te verzorgen. Het product bevat enkel natuurlijke ingrediënten en het is volledig veilig voor je huisdier om het op te likken. Deze balsem is ook veilig voor katten!
De zalf bevat zoete amandelolie die extreem rijk is aan vitamine E, de perfecte vochtinbrenger die makkelijk wordt opgenomen door de voetkussentjes. Ook bevat het wierook en kanuka, dat oorspronkelijk werd gebruikt door de Maori-bevolking in Nieuw-Zeeland om te helpen hun huid te verzorgen. De zalf werkt als volgt:
* Masseer de zalf in de voetzooltjes
* Laat het intrekken, zodat het een lichte beschermlaag achterlaat
* Gebruik het product dagelijks voor de beste resultaten
Wat WildWash zo uniek maakt
WildWash is een nieuw concept verzorgingsproducten voor huisdieren. Alle producten worden in Engeland gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. De producten zijn geheel Cruelty Free. Oftewel er hebben geen dierproeven plaatsgevonden voor de producten, noch voor één van de ingrediënten die ze bevatten. De producten bevatten geen parabenen, ftalaten, fosfaten, petrochemicaliën, sulfaten of PEG’s. Ook zitten er 100% pure essentiële oliën in, geen synthetische of semisynthetische geuren.
WildWash Pro Magic Paw Balm bevat 50 ml. Geschikt voor honden en katten.
. Alle Wildwash voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:96110348

Prijs:  19.49   (klik hier voor meer informatie)