Wolf-Garten Natura Bio Gazonmest Herfst – Gazonmeststoffen – 10.8 kg | 4008423873580

Wolf-Garten Natura Bio Gazonmest Herfst – Gazonmeststoffen – 10.8 kg direct bestellen in onze webshop! Natuurlijke gazonmest als ideale voorbereiding voor de winter
Je wilt je tuin natuurlijk voeden met de beste meststof én het is belangrijk dat je gazon goed is voorbereid op de winter. De Natura Bio Gazonmest Herfst van Wolf-Garten versterkt jouw gazon voor de koude dagen en is voorlopig de enige commerciële meststof zonder dierlijke of chemische bestanddelen, dit is te herkennen aan het veganlabel op de verpakking.
Details van Gazonmest Herfst
Deze gazonmest stimuleert het bodemleven van je tuin en de extra toevoeging van kalium zorgt ervoor dat het gras nog weerbaarder is tegen ziektes en bacteriën. Ook versterkt het het gras voor de winter, voor een goede start in de lente. De mest is geheel natuurlijk en kan daardoor ook worden gebruikt voor de biologische landbouw. Het product werkt snel en heeft een langetermijneffect. Na het behandelen mag het gras onmiddellijk betreden worden.
Natura Bio Gazonmest, Tuin- en Speciaalmeststoffen
De Natura Bio-lijn van Wolf Garten bevat 100% veganistische gazonmest, tuin- en speciaalmeststoffen. In de Natura Bio-producten is geen dierlijk mest of slachtafval te vinden. In tegenstelling tot de meest conventionele biologische meststoffen, zijn deze meststoffen puur plantaardig en veganistisch. Ook zijn de proefdiervrij. Dit zijn de meest belangrijke kenmerken:
* 100% plantaardig, zonder dierlijke ingrediënten: peulvruchten (o.a. erwtenmeel, bonenmeel, sojameel (GGO-vrij, uit de EU) en graanmeel en melasse (met name kalium voor de herfstbemesting)
* Geen risico op medicijnresten of zware metalen, zoals bij dierlijke componenten
* BIO-conform
* Aangename geur
* Stimuleert het wortelstelsel
* Volledig onschadelijk voor mens en dier

Wat is Natura Bio?
Terug naar de natuur: veel hobby tuiniers en zelfs hoveniers willen ecovriendelijke voedingsstoffen voor hun gazons en tuinen. WOLF-Garten heeft de oplossing: met een speciaal zaad- en meststoffenassortiment wat wordt gekenmerkt door de duurzaamheid van de hoogwaardige, natuurlijke bestanddelen: Natura Bio. Natura Bio bestaat uit 100% plantaardige ingrediënten en is daarom 100% veganistisch: bijna uniek op de zaden- en meststoffenmarkt! Natura Bio is het eerste merk meststoffen met VEGAN-logo.
Natura Bio onderscheidt zich door de duurzaamheid van de hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. WOLF-Garten gebruikt voor Natura Bio alleen puur plantaardige componenten van herbruikbare niet-genetisch gemanipuleerde planten en plantenresten en grondstoffen zonder dierlijke en chemische ingrediënten. Alle grondstoffen zijn geschikt voor biologische tuinbouw, wat precies past bij jouw eigen tuin. Deze meststoffen zijn bijna geurloos in tegenstelling tot de gebruikelijke meststoffen.
Tip: wist je dat honden soms meststoffen opeten door de geur van daarin verwerkte dierlijke resten? Met Natura Bio heb je hier geen last meer van.
Alle speciale meststoffen van Natura Bio hebben een uitgebalanceerd gehalte aan voedingsstoffen voor je planten. De meststoffen zijn verrijkt met mycorrhiza. Deze micro-organismen hechten zich vast aan de wortels van de plant en verhogen de opname van voedingsstoffen. De natuurlijke wortelgroei wordt versterkt en de weerstand van de plant tegen hitte en droogte wordt verbeterd door gebruik te maken van bodemvocht. De weerstand tegen ongedierte en schimmels is ook toegenomen, waardoor de planten aanzienlijk vitaler zijn. Kortom: als het gaat om het bereiken van optimale bemesting, zijn de nieuwe Natura Bio-meststoffen van WOLF-Garten je beste optie.
De Natura Bio Gazonmest Herfst is beschikbaar in verpakkingen van 10,8 kg (160m2) en 18,9 kg (280m2).
. Alle Wolf-Garten voor uw Plant & Zorg uit voorraad leverbaar!
EAN:4008423873580

Prijs:  26.39   (klik hier voor meer informatie)