Wolf-Garten Strooiwagen We330 – Strooiwagen – 41 cm 15 l Rood Geel | 4009269542906

Wolf-Garten Strooiwagen We330 – Strooiwagen – 41 cm 15 l Rood Geel direct bestellen in onze webshop! Een praktische strooiwagen voor o.a. graszaad en gazonmest
Het blijkt in de praktijk nog best lastig te zijn om gelijkmatig je gazon te bestrooien als je dit zonder speciale tools probeert. Met de WE 330 Strooiwagen van Wolf-Garten heb je daar geen last meer van. Deze strooiwagen is onder andere geschikt om graszaad, meststof, strooizout en zand gelijkmatig over je gazon verdelen met nauwkeurige strooiinstellingen. Het apparaat is licht van gewicht en wendbaar zodat iedereen deze makkelijk kan gebruiken. De strooibreedte is 41 cm en de wagen heeft een inhoud van 15 l. Dankzij het standaard kan je de wagen gemakkelijk parkeren om deze te vullen.
Tips bij het aanleggen van gras
Een nieuw gazon begint bij een goede voorbereiding van de grond. De bodem moet vrijgemaakt worden van wortelresten, steentjes etc. Dit lukt het beste met een spitvork of spade van WOLF-Garten. Hierna moet de bodemstructuur, indien nodig, worden verbeterd. Bij een bodem die veel klei bevat moet de grond wat luchtiger worden gemaakt met behulp van zand wat door de bodem gemengd kan worden. Bij een zanderige bodem is het goed er wat turf door te mengen zodat vocht beter wordt vastgehouden. Hierna moet de grond weer worden geëgaliseerd. Indien mogelijk is voor de grond het beste om deze enkele dagen te laten rusten alvorens hem in te zaaien. Vooral bij de wat grotere gazons is het gebruik van zaaigoed te preferen boven het gebruik van grasmatten. Ten eerste is het minder duur. Maar ten tweede is het mogelijk om het graszaad te kiezen wat bij de wensen van het toekomstige gazon past.

Zo is er graszaad van WOLF-Garten voor een siergazon, een speelgazon en voor schaduwrijke plekken. Graszaad mag pas worden uitgestrooid wanneer de temperaturen buiten al flink aan het oplopen zijn. Onder de 10 graden Celsius kiemt het graszaad namelijk niet. Deze WOLF-Garten strooiwagen (WE 330) kan een handig hulpmiddel zijn om het graszaad gelijkmatig over de oppervlakte te verdelen. Hierna mag de WOLF-Garten startersmest gelijkmatig over het ingezaaide gebied worden verdeeld.
De WE 330 is 3,7 kg zwaar, heeft een afmeting van 55 x 25 x 24 cm, een strooibreedte van 41 cm en is rood met geel van kleur.
. Alle Wolf-Garten voor uw Werken In De Tuin uit voorraad leverbaar!
EAN:4009269542906

Prijs:  31.99   (klik hier voor meer informatie)