Yamipets Worst Kip&Rund – Hondenvoer – 350 g | 8719848021116

Yamipets Worst Kip&Rund – Hondenvoer – 350 g direct bestellen in onze webshop! Altijd de juiste voedingsstoffen!
Vlees is niet alleen lekker, maar ook gezond. Vlees zit in brokken, diepvriesworsten of in een houdbare worst, zoals de Hondenworsten van Yamipets. Sjef’s Cuisine Hondenworst Kip-Rund van Yamipets is een heerlijke houdbare vleesvoeding met kip en rund die geheel is afgestemd op de behoeften van je viervoeter. De worst bevat ruim 80% vers vlees!
De voeding is geschikt voor alle hondenrassen en leeftijden (dus ook puppy’s), het betreft een volledige voeding. Om kwaliteit te garanderen, is alleen het beste verse vlees gebruikt zodat een goede opname van voedingstoffen kan worden gegarandeerd.
De Hondenworst is tevens een gezond alternatief op diepvriesvoeding, als je hond dat gewend is. Ideaal voor vakanties of dagjes uit. Uiteraard is de worst ook geschikt als beloning of tussendoortje. De Hondenworst bevat geen toegevoegde conserveringsmiddelen of geur-, kleur- en smaakstoffen.
Te combineren met Sjef’s Special-maaltijden
Yamipets adviseert om de Sjef’s Cuisine-brokken minimaal 2 keer per week af te wisselen met een warme maaltijd uit de Sjef’s Special-lijn. Aan deze maaltijd voeg je warm water toe om zo een heerlijke rijst-, pasta- of aardappelvlokkenmix te creëren. Combineer deze maaltijd vervolgens met een lekkere worst of paté en je hebt een super gezonde maaltijd boordevol groente, vocht en natuurlijk vlees!
Sjef’s Cuisine Hondenworst Kip-Rund is verkrijgbaar in 350 gr en 750 gr.
Waarom Sjef’s Cuisine?
De Sjef’s Cuisine-voedingen van Yamipets worden gemaakt met alleen de beste natuurlijke ingrediënten. Deze voedingen zorgen in – combinatie met een gevarieerd eetpatroon en voldoende water – voor een lang en gezond leven voor je hond. Voor elk formaat en voor elke leeftijd is er een geschikte brok verkrijgbaar. De voedingen bevatten een vleesaandeel van 70% (dierlijke eiwitten).
. Alle Yamipets voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8719848021116

Prijs:  1.99   (klik hier voor meer informatie)