Yarrah Bio Biscuits Larger Dogs – Hondensnacks – 500 g Vegetarisch | 8714265070709

Yarrah Bio Biscuits Larger Dogs – Hondensnacks – 500 g Vegetarisch direct bestellen in onze webshop! Overheerlijke vegan hondenkoekjes
Wil je jouw hond een lekker vegetarisch/veganistisch tussendoortje voorschotelen? Kies dan voor de Biologische Vega Hondenkoekjes voor Grotere Honden van Yarrah. Heerlijke koekjes voor grote honden, maar natuurlijk kunnen de koekjes ook in twee stukken worden gebroken voor wanneer je grote én kleine honden hebt.
Tip: de Biologische Vega Hondenkoekjes zijn ook heerlijk te combineren of af te wisselen met Adult Hondenvoer Vega of Vega Graanvrij, Chunks Vega 380 g en Chunks Vega 150 g van Yarrah.
De koekjes bevatten geen chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO. Doordat de koekjes vegen zijn, zijn ze ideaal voor honden die moeite hebben met het verteren van dierlijke eiwitten of voor baasjes die hun honden minder vlees willen geven.
Waarom Yarrah?
Sinds 1992 produceert Yarrah biologisch honden- en kattenvoer met als doel een positieve verandering teweeg te brengen. De kwaliteit van de producten staat centraal en leveranciers worden dan ook regelmatig persoonlijk bezocht om dit te kunnen waarborgen en de biologische producten te verbeteren. Je vindt in Yarrah voer en snacks geen verborgen ingrediënten of onnodige toevoegingen, enkel zuiver biologisch voer voor jouw huisdier.
De Biologische Vega Hondenkoekjes voor Grotere Honden bevat 500 g.
. Alle Yarrah voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8714265070709

Prijs:  6.95   (klik hier voor meer informatie)