Zolux Knaagdierkooi Neo Panas – Dierenverblijf – 51.5x29x40 cm Zwart | 3336022056242

Zolux Knaagdierkooi Neo Panas – Dierenverblijf – 51.5x29x40 cm Zwart direct bestellen in onze webshop! Een fijne hamsterkooi met glazen onderbak
Bij het aanschaffen van een klein knaagdier, zoals een dwerghamster, hoort natuurlijk de kooi. Een prachtige kooi is de Knaagdierkooi Neo Panas van Zolux. Deze kooi met grote, glazen onderbak zal een fijn onderkomen zijn voor jouw dwerghamster.
Kenmerken van de Neo Panas
Deze knaagdierenkooi met modern uiterlijk bevat een glzen onderkant waar je een lekkere laag bodembedekking in kunt stoppen waar je diertje in kan graven, met daar bovenop een stevig traliewerk. De bodem en de tralies zijn van elkaar los te koppelen zodat je de kooi eenvoudig kunt schoonmaken. Deze kooi geniet van maximale stabiliteit dankzij het sterke bevestigingssysteem.
De Knaagdierkooi Neo Panas is een complete kooi inclusief accessoires. Zo bevat de kooi onder andere twee trappetje, een voerbakje, looprad, huisje en twee extra plateaus om de leefruimte van je diertje te vergroten. De kooi bevat meerdere deurtjes zodat je gemakkelijk bij de inhoud van de kooi te komen als je bijvoorbeeld je dwerghamster uit de kooi wilt halen.
De Knaagdierkooi Neo Panas is zwart van kleur. De tralies staan 1,1 cm van elkaar af. De kooi heeft de volgende afmetingen:
* Buitenmaat – 51,5 x 29 x 40 cm
* Binnenmaat – 49,5 x 28 x 38 cm
. Alle Zolux voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar!
EAN:3336022056242

Prijs:  86.95   (klik hier voor meer informatie)