Zolux Kunstplanten Op Grind – Aquarium – Kunstplant – Assorti per stuk Small | 3336023537511

Zolux Kunstplanten Op Grind – Aquarium – Kunstplant – Assorti per stuk Small direct bestellen in onze webshop! Natuurgetrouwe nepplantjes
Er zijn veel vissoorten die het fijn vinden om zich te verschuilen of te zwemmen tussen waterplanten. Dit kunnen echte planten zijn, maar ook nepplanten kunnen een goede toevoeging zijn voor je aquarium. Zoals bijvoorbeeld de Kunstplanten Op Grind van Zolux. Deze nepplantjes zijn duurzaam en vorm- en kleurvast.
Nepplanten in je aquarium
Nepplanten hebben enkele voordelen die echte planten niet hebben. Zo is deze Kunstplant Op Grind gemaakt van kunststof en is deze eenvoudig te plaatsen, te bewegen, te verwijderen en schoon te maken. Wanneer je vissen hebt die vaak je echte planten opeten, zijn kunstplanten een goed alternatief. Ook ziet de Kunstplant Op Grind er realistisch uit.
Houd er wel rekening mee dat nepplanten natuurlijk niet de zuurstofverrijkende en reinigende eigenschappen hebben van echte planten. Stem je schoonmaakroutine, zuurstoftoevoer en filter er dus wel op af als je kiest voor meer kunstplanten.
De Kunstplanten Op Grind hebben een afmeting van 10 x 10 x 10 cm en zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Bij het bestellen wordt een willekeurige variant toegestuurd.
. Alle Zolux voor uw Vis uit voorraad leverbaar!
EAN:3336023537511

Prijs:  6.49   (klik hier voor meer informatie)