Adori Halsband Italy Met Print Old Silver Blauw – Hondenhalsband – 50×2.0 cm | 8711621962173

Adori Halsband Italy Met Print Old Silver Blauw – Hondenhalsband – 50×2.0 cm direct bestellen in onze webshop! Vintage blauwe halsband voor je hond
De Italy Met Print Old Silver Blauw van Adori is een stijlvolle en vintage halsband voor je viervoeter. Deze halsband is voorzien van een gesp om de halsband te verstellen en een ring waar je je lijn aan kunt bevestigen. De halsband is gemaakt van leer en is zeer stevig in gebruik. De matblauwe kleur heeft een vintage look en zal modieus staan bij veel hondenrassen.
Halsband of tuig?
Als baasje kan je kiezen tussen een tuig of een halsband. Zorg er bij een halsband voor dat deze niet te strak zit en dat het de hond niet belemmert als deze een keertje aan de lijn trekt. Een voordeel van een halsband ten opzichte van een tuig is dat de hond meer bewegingsvrijheid heeft, sommige honden vinden een tuig nou eenmaal niet fijn zitten.
De Halsband Italy Met Print Old Silver Blauw komt voor in zes verschillende maten. Door de halsomvang van je hond te meten, kan je de juiste maat bepalen. De halsband is verstelbaar.
. Alle Adori voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8711621962173

Prijs:  16.99   (klik hier voor meer informatie)