Renske Hond Vers Vlees Maaltijd 100 g – Hondenvoer – Eend&Konijn | 8717185295399

Renske Hond Vers Vlees Maaltijd 100 g – Hondenvoer – Eend&Konijn direct bestellen in onze webshop! Renske
Renske is een familie bedrijf dat ruim 25 jaar gelden is opgericht uit liefde voor dieren. Wij waren op zoek naar het allerbeste voor onze eigen honden. Als je dat je eigen hondjes kunt geven, waarom die van een ander dan niet? Daarbij jij gunt jouw hond of kat toch ook het beste van het beste?
ingrediënten
Renske zoekt naar ingrediënten die producten nog beter maken; niet naar middelen zodat het maar goedkoper kan. Alles gebeurt hier vanuit de liefde en passie voor de dieren. Daarnaast moet alle voeding moet zo vers mogelijk zijn; dat wil je tenslotte zelf ook op je bordje. Dat betekent dat het hoofdingrediënt in zowel onze nat- als droogvoerproducten vers vlees of verse vis is. Dit wordt altijd gecombineerd met groenten, fruit, werkzame kruiden, waardevolle mineralen, vitamines en sporenelementen, zodat de ideale variatie van natuurlijke grondstoffen voor jouw hond of kat ontstaat.
vers vlees maaltijden
Renske Vers Maaltijden voor de hond zijn complete maaltijden, dit betekent dat er alles in zit wat jouw hond nodig heeft. De maaltijden zijn licht gestoomd in hun verpakking en vervolgens vacuüm verpakt. Hierdoor blijven alle voedingstoffen optimaal behouden, maar het product niet meer rauw. Dit productieproces heeft een positief effect op de houdbaarheid, er worden dan ook géén chemische conserveringsmiddelen toegevoegd. Renske's Vers Maaltijden zijn zeer praktisch in gebruik. Het product hoeft niet ingevroren te worden en kan geopend nog drie dagen in de koelkast bewaard worden, ideaal voor onderweg of op vakantie!
100% natuurlijk
Renkse vers vlees maaltijden bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten die geschikt zijn voor menselijke consumptie. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat alle ingrediënten van hoge kwaliteit zijn. Onze voedingen bevatten geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen.
Vers vlees of verse vis als hoofdingrediënt
Renske vers vlees maaltijden bevatten altijd vers vlees of verse vis als hoofdingrediënt, aangevuld met groenten en wat rijst, pompoen of (zoete)aardappel. De 395g varianten bevatten 80% vers vlees of verse vis, de 100g varianten bevatten 40% tot 70% vers vlees of verse vis. Door deze hoge vers vlees- of visgehaltes is deze lijn extra smakelijk, zeer licht verteerbaar en daardoor erg geschikt voor moeilijke eters en gevoelige honden.
Hypoallergeen
Binnen het Renske Vers assortiment hebben we ook hypoallergene varianten. Wij verstaan onder hypoallergeen dat een product 100% natuurlijk, glutenvrij en graanvrij is en dat alle dierlijke ingrediënten van één dierlijke bron afkomstig zijn. Zo kunnen deze Renske Vers varianten ook ingezet worden bij een eliminatiedieet. De volgende varianten zijn hypoallergeen: verse kip, verse lam, verse zalm, verse kalkoen. De overige varianten zijn ook 100% natuurlijk en glutenvrij, maar bestaan uit twee eiwitbronnen en bevatten een beetje rijst.
. Alle Renske voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8717185295399

Prijs:  1.30   (klik hier voor meer informatie)