Adori Harnas Nylon Soft Blauw&Zwart – Hondenharnas – a51-55b53-61X1.5 cm | 8711621926137

Adori Harnas Nylon Soft Blauw&Zwart – Hondenharnas – a51-55b53-61X1.5 cm direct bestellen in onze webshop! Een nylon harnas voor je viervoeter
Het Adori Harnas Nylon in de kleur blauw is een tuig voor je hond dat gevoerd is met neopreen voor extra comfort. Dit harnas is een praktisch instaptuig dat je aan de bovenkant vastklikt. Bovenaan kan je vervolgens ook je lijn bevestigen. Het tuig is gemaakt van nylon, wat hem erg stevig maakt.
Halsband of tuigje?
Het ligt aan jou als baasje of je een halsband of een tuig kiest. Een voordeel van een tuigje, zoals dit Nylon Harnas van Adori, is dat er geen sprake is van hoesten, kokhalzen of verstrikking rond de hals bij het wandelen.
Welke maat?
Om te bepalen of een tuig goed zit, is het belangrijk dat er minstens twee vingers tussen het tuig en de huid van de hond passen. Zit hij strakker, dan kan het voor de hond oncomfortabel zijn en kan het tuigje schuren bij het bewegen.
Het Adori Nylon Soft Harnas Zwart & Blauw is verstelbaar en is te verkrijgen in vier verschillende maten. Door de nek- en borstomvang te meten, kan je de juiste maat bepalen.
. Alle Adori voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8711621926137

Prijs:  23.49   (klik hier voor meer informatie)