Sam's Field Cat Maaltijdzakjes True Meat Filets 85 g – Kattenvoer – Kip&Eend&Aardpeer | 8595602533237

Sam's Field Cat Maaltijdzakjes True Meat Filets 85 g – Kattenvoer – Kip&Eend&Aardpeer direct bestellen in onze webshop! Natuurlijke en vleesrijke voeding voor volwassen katten
Wanneer je het beste voor hebt met je kat, geef je hem natuurlijk een voeding die goed aansluit op zijn dagelijkse behoeften. Een verantwoorde keuze zijn de voedingen van Sam’s Field, zoals de heerlijke vleesvoedingen in het Sam’s Field Meat Fillets-assortiment. Deze natuurlijke natvoedingen met 85% vlees zijn een heerlijke maaltijd voor je kat. De Meat Fillets zijn verkrijgbaar in 4 varianten:
Kip-Eend-Aardpeer – True Meat Fillets Duck & Jerusalem artichoke
Een vleesmaaltijd met 77% kip en 8% eend. Deze 2 vleesbronnen bevatten beide vitamine A en selenium die bijdragen aan een gezond immuunsysteem. Daarnaast is artisjok een natuurlijke bron van voedingsvezels en prebiotica, die op hun beurt weer bijdragen aan een gezonde spijsvertering.
Kip-Pompoen – True Meat Fillets Chicken with Pumpkin
Deze voeding bevat 85% kipfilet en 4% pompoen. Wederom bevat deze natvoeding veel vitamine A afkomstig uit de kip en pompoen, maar ook selenium, voor een sterk immuunsysteem. Pompoen bevat ook natuurlijke voedingsvezels die de passage van haarballen door het maagdarmkanaal gunstig beïnvloeden.
Kip-Kalkoen-Wortel – True Meat Fillets with Turkey & Carrot
De vleespouch bevat een combinatie van 77% kip met 8% kalkoen. Daarnaast zit er ook wortel in, rijk aan vitamine A en een natuurlijke antioxidant die het lichaam beschermt tegen oxidatieve stress. Wortel bevat ook veel voedingsvezels, vitamine D, E en K. Kalkoen bevat weer veel vitamine D, kalium, ijzer en zink.
Kip-Vis-Erwt – True Meat Fillets with White fish & Green peas
De laatste variant bevat naast 77% kip ook 8% magere vis. Witvis is een bron van vitamine A, D, B12 en zwavel. Daarnaast is het ook een gemakkelijk verteerbare eiwitbron. De toegevoegde groene erwten bevatten veel voedingsvezels die goed zijn voor de spijsvertering.
Waarom Sam’s Field?
Sam’s Field houdt rekening met de natuurlijke voedingsbehoeften van je kat, deze kunnen afhankelijk zijn van bijvoorbeeld de leeftijd en castratie/sterilisatie. Bij Sam’s Field vind je gegarandeerd een natvoeding die perfect past bij de wensen je kat; zoals een voeding voor kittens of voor katten die geholpen zijn. Alle natvoedingen zijn ook goed te combineren met de brokken van Sam’s Field.
Sam’s Field True Meat Fillets bevat 24 x 85 gram (in de winkel per stuk verkrijgbaar).
. Alle Sam's Field voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8595602533237

Prijs:  1.29   (klik hier voor meer informatie)