Adori Klikhalsband Nylon Roze – Hondenhalsband – 23-33X1.0 cm | 8711621963262

Adori Klikhalsband Nylon Roze – Hondenhalsband – 23-33X1.0 cm direct bestellen in onze webshop! Roze klikhalsband voor je hond
De Adori Klikhalsband Nylon Roze is een simpele, maar functionele halsband voor je hond. De roze klikhalsband is voorzien van een veiligheidssluiting en bevat een ring waar je je lijn aan kunt bevestigen. De halsband zelf is gemaakt van nylon, wat het een erg stevige halsband maakt. De roze kleur zal mooi opvallen in de vacht, waarmee je echt een statement maakt.
Halsband of tuig?
Als baasje kan je kiezen tussen een tuig of een halsband. Zorg er bij een halsband voor dat deze niet te strak zit en dat het de hond niet belemmert als deze een keertje aan de lijn trekt. Een voordeel van een halsband ten opzichte van een tuig is dat de hond meer bewegingsvrijheid heeft, sommige honden vinden een tuig nou eenmaal niet fijn zitten.
De Klikhalsband Nylon Roze komt voor in vier verschillende maten. Door de halsomvang van je hond te meten, kan je de juiste maat bepalen. De halsband is verstelbaar. Alle klikhalsbanden zijn voorzien van een veiligheidssluiting, behalve maat XS/S.
. Alle Adori voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8711621963262

Prijs:  4.99   (klik hier voor meer informatie)