Pro Plan Dog Adult Medium Breed Sensitive Zalm – Hondenvoer – 3 kg | 7613035114777

Pro Plan Dog Adult Medium Breed Sensitive Zalm – Hondenvoer – 3 kg direct bestellen in onze webshop! Purina Pro Plan® Hond Medium Adult Sensitive Skin met optiderma. Rijk aan Zalm droge brokken
Purina Pro Plan® Hond Medium Adult Sensitive Skin met optiderma. is een hondenvoeding die speciaal is ontwikkeld voor de behoeften van honden met een gevoelige huid. Als uw hond een gevoelige huid heeft, helpt deze complete hondenvoeding, speciaal samengesteld om hun speciale behoeften te ondersteunen en hun gevoeligheid aan te pakken.
Optiderma is een combinatie van specifieke voedingsstoffen die helpt de huid en een natuurlijk, gezonde vacht te ondersteunen. Het bevat ook zorgvuldig geselecteerde eiwitbronnen, om mogelijke huidreacties geassocieerd met voedselovergevoeligheid te helpen verminderen.
Deze complete hondenvoeding is rijk aan zalm en bevat alle essentiële voedingsstoffen die uw hond nodig heeft in zijn dagelijks leven om zijn gezonde, actieve levensstijl te ondersteunen. Het ondersteunt ook gezonde gewrichten. Help uw hond bij de dagelijkse uitdagingen en help hem zijn gevoelige huid te ondersteunen met Purina Pro Plan® Hond Medium adult met optiderma.. Alle Pro Plan voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:7613035114777

Prijs:  19.45   (klik hier voor meer informatie)