Adori Shooter Werpstick Met Bal – Hondenspeelgoed – 65 cm Assorti | 8711621910440

Adori Shooter Werpstick Met Bal – Hondenspeelgoed – 65 cm Assorti direct bestellen in onze webshop! Praktische werpstok voor je hond
De Shooter Werpstick van Adori is een simpele maar effectieve ballenwerper. De Werpstick is een lange werpstok met bovenin een tennisbal. Door de lengte van de stok kan je de bal ver weg gooien zonder al te veel kracht te hoeven zetten. Ideaal voor mensen met verminderde kracht in de armen. Je hond moet vanzelfsprekend de bal weer naar je terug brengen zodat je deze opnieuw kunt gooien, dat zorgt voor urenlang speelplezier.
Speel samen met je hond
Om ervoor te zorgen dat je hond zich niet gaat vervelen en zijn energie kwijt kan is het belangrijk dat hij gevarieerd en voldoende speelgoed heeft. De werpstick met bal maakt het voor iedereen mogelijk een tennisbal over grote afstand weg te werpen Om de band met je hond te versterken is het belangrijk dat je regelmatig met je hond speelt. Door het apporteeraspect zal de baas hond relatie worden versterkt.
De Shooter Werpstick is 65 cm lang en is beschikbaar in meerdere kleuren. Bij het bestellen wordt een willekeurige kleur opgestuurd! Er zit één tennisbal bij het product, normale tennisballen passen ook in de werpstok.
. Alle Adori voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8711621910440

Prijs:  5.49   (klik hier voor meer informatie)