Royal Canin Beagle Adult – Hondenvoer – 3 kg | 3182550821766

Royal Canin Beagle Adult – Hondenvoer – 3 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw volwassen Beagle
Beagles zijn vrolijke en intelligente honden en gemakkelijk om mee samen te leven. Ook voor jouw volwassen Beagle is een goede voeding belangrijk om gezond te blijven. De voeding die jij kiest voor je hond is dus van belang. Royal Canin Beagle Adult is geschikt voor Beagles vanaf een leeftijd van 12 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw volwassen Beagle in het achterhoofd.
Ondersteun je hond met goede voeding
Zoals andere werkhondenrassen die populair als huisdier zijn geworden, staat de Beagle bekend om zijn goede eetlust en neiging tot het verkrijgen van overgewicht. Daarom helpt Royal Canin Beagle Adult jouw Beagle zijn ideale gewicht te behouden, dankzij het aangepaste caloriegehalte. Het bevat tevens een combinatie van voedingsvezels die, naast een voller gevoel, ook de gezonde spijsvertering en ontlasting ondersteunen.

De volwassen Beagle is een robuuste, sterke en atletische hond. Onder zijn korte glanzende vacht zijn zijn spieren en krachtige lijf duidelijk zichtbaar. Zijn enthousiasme om volop mee te doen aan alles in het gezin, speciaal als het gaat om lichamelijke activiteiten buitenshuis, maken van de Beagle een zeer actieve hond. Zijn botten en gewrichten kunnen een voeding gebruiken dat de juiste voedingsstoffen bevat en zijn gezonde gewrichten ondersteunt.

De exclusieve vorm van de brokjes helpt de eetsnelheid vertragen en moedigt aan tot beter kauwen. Daarom bevat deze brok een specifieke formule, verrijkt met Omega 3-vetzuren, zoals EPA en DHA, die de gezonde botten en gewrichten van je Beagle helpen te ondersteunen.
Waarom Royal Canin?
Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Beagle Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
Royal Canin Beagle Adult bevat 3 kg.
. Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:3182550821766

Prijs:  19.69   (klik hier voor meer informatie)