Biofood Dental Rol – Hondensnacks – 3 stuks Extra Large | 8714831004206

Biofood Dental Rol – Hondensnacks – 3 stuks Extra Large direct bestellen in onze webshop! Kauwen is gezond
Van nature kauwen wolven en hondachtigen al eeuwenlang graag op bot, huid en pezen van hun prooi. Het kauwen hier op zorgt voor gezond tandvlees en een gezond gebit. Een goed alternatief om dit te blijven nabootsen is het aanbieden van kluifmateriaal op basis van runderhuid. Biofood gebruikt 100% verteerbaar runderhuid uit Zuid-Amerika (A-kwaliteit) en kan dus met een gerust hart aan je trouwe viervoeter gegeven worden.
Runderhuid kluif
Een groot voordeel van runderhuid kluiven is dat de kluif zachter wordt wanneer je hond er op begint de kluiven. Het stimuleert de speeksel aanmaak bij je hond en het speeksel trekt in de kluif waardoor het zachter wordt. Runderhuidkluiven zijn geschikt voor jong en oud, wel is van groot belang om het juiste formaat kluif bij je hond te kiezen. De Dental Rol van Biofood bestaat uit opgerold runderhuid. Een gemakkelijke kluif geschikt voor jong en oud!
De zak met kluiven bevat 3 stuks en zijn verkrijgbaar in 2 maten:
* Rol snack – 15 cm lang
* Rol snack xl – 22 cm lang
Let op: vanwege handwerk kan lengte en gewicht van de kluif altijd iets afwijken.
Waarom Biofood?
Er werd bij de start van het Friese bedrijf Biofood Diervoeding BV al direct ingezet op natuurlijke ingrediënten met als grondslag 'respect voor dier, natuur en milieu'. Biofood gebruikt 100% natuurlijke en biologische grondstoffen in de smaakvolle hondenvoeding van Nederlandse bodem. Daarbij maken ze gebruik van het GROEN-garantie-label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd. Uniek zijn de vernieuwde duurzame 'no waste' verpakkingen. Deze zijn van gerecycled mono materiaal gemaakt wat wederom recyclebaar is.
Dental Rol van Biofood komt per 3.
. Alle Biofood voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8714831004206

Prijs:  2.99   (klik hier voor meer informatie)