Hill's Prescription Diet C/D Multicare Urinary Care Stoofpotje Blik – Kattenvoer – Kip Groente 82 g | 052742021508

Hill's Prescription Diet C/D Multicare Urinary Care Stoofpotje Blik – Kattenvoer – Kip Groente 82 g direct bestellen in onze webshop! Let op: geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts! Het betreft een veterinaire voeding.
Voor katten met urinewegproblemen
Problemen van de lage urinewegen bij de kat kunnen erg vervelend zijn. Gelukkig is er Hill’s Prescription Diet c/d Multicare kattenvoer. Een wetenschappelijk samengestelde voeding met kip om de onderliggende oorzaken van urinewegproblemen aan te pakken. Dit verrukkelijke blikvoer met kip en toegevoegde groenten is onweerstaanbaar.
Deze complete voeding zorgt voor vermindering van herhaalde struvietsteenvorming (een oorzaak van een aandoening van de lage urinewegen) bij volwassen katten. Dit wordt bereikt dankzij een urineverzurende eigenschappen en een laag magnesiumgehalte.
De belangrijkste voordelen op een rijtje:

* Gecontroleerde gehalten aan magnesium, calcium en fosfor verminderen de bouwstenen van kristallen en stenen

* Bevordert een optimaal urine-pH om stenen te helpen oplossen en de terugkeer ervan te helpen voorkomen

* Hoge gehalten aan omega 3-vetzuren helpen de ontstekingscyclus te doorbreken
Hill’s Prescription Diet
De Prescription Diet voedingen zijn heerlijke brokken of natvoedingen met samenstellingen die gebaseerd zijn op de wetenschap. Zo speelt de voeding in op de unieke behoeften van je kat. Prescription Diet levert gerichte kattenvoeding die jouw huisdier nodig heeft voor een lang en gelukkig leven.
Geef niet zomaar Hill’s Prescription Diet!
Let op: de Prescription Diet-lijn van Hill’s is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen.
Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden.
Wanneer je dit Prescription Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt.
Hill's Prescription Diet c/d Multicare bevat een blik van 85 g.
. Alle Hill's Prescription Diet voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:052742021508

Prijs:  1.65   (klik hier voor meer informatie)