Ecostyle Escar-Go Strooikoker – Ongediertebestrijding – 700 g | 8711731006606

Ecostyle Escar-Go Strooikoker – Ongediertebestrijding – 700 g direct bestellen in onze webshop! Natuurlijke korrel tegen slakken
Naaktslakken zijn ongewenste gasten in de tuin, ze planten zich snel voort en kunnen een groot deel van je tuin verwoesten. Escar-Go van ECOstyle is een 100% natuurlijk product in korrelvorm waarmee je slakken kunt bestrijden. Het gebruik van dit product zal direct zorgen voor een vraatstop. De slakken trekken zich terug en zullen je tuin met rust laten. De werkzame stof van Escar-Go is ferri fosfaat (ijzerfosfaat) .
Let op: Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik eerst de productinformatie en het etiket, inclusief de passende waarschuwingszinnen en symbolen. Belast het milieu niet zomaar en bestrijd alleen waar nodig, dus enkel wanneer er sprake is van een plaag of overlast. Wil je een alternatief op slakkenkorrels, dan kan je ook bestrijden met aaltjes, de natuurlijke vijand van de slak.
Dosis en gebruik
Zodra je slakkenvraat waarneemt aan je planten, of wanneer je de slakken ook echt hebt gezien, kan je Escar-Go gelijkmatig verdelen tussen de planten in je tuin. Slakken zijn voornamelijk in de nacht actief, dus strooi de korrels bij voorkeur in de avond. Zijn alle korrels weggevreten en zie je nog steeds slakken? Herhaal dan de behandeling. Het is van belang om niet in hoopjes te strooien, maar gelijkmatig tussen de planten. Dit zorgt voor het beste resultaat.
Escar-Go kan in het vroege voorjaar al worden gebruikt bij planten waar slakken graag op af komen (zoals de Hosta). Je kan deze preventieve slakkenbestrijding beginnen zodra de planten beginnen uit te lopen.
Strooi bij normale aantasting 2,5 g per 1 m2 rondom de voet van de plant, bij zware aantasting kan 5,0 g per 1 m2 gebruikt worden.
Escar-Go is verkrijgbaar in 4 varianten:
* 200 g voor 80 m2
* 500 g voor 200 m2
* 700 g voor 280 m2 (in strooikoker)
* 1 kg voor 400 m2
. Alle Ecostyle voor uw Plant & Zorg uit voorraad leverbaar!
EAN:8711731006606

Prijs:  13.49   (klik hier voor meer informatie)