Adori Knaagdierspeeltje Speelbal Plastic Multi-Color – Speelgoed – Ø6 cm | 8711621935498

Adori Knaagdierspeeltje Speelbal Plastic Multi-Color – Speelgoed – Ø6 cm direct bestellen in onze webshop! Een leuk en uitdagend knaagdierspeeltje
Net als honden en katten vinden ook konijnen en knaagdieren het leuk om te spelen. Zo is het Knaagdierspeeltje Speelbal van Adori een leuk en uitdagend speeltje voor je knager. De speelbal komt voor in een kleine variant (rood, groen met geel) en een grote variant (geel, blauw met rood).
Voorkomt verveling
Deze speelbal voorkomt verveling bij konijnen en knaagdieren en moedigt je huisdier aan om te experimenteren en te leren. Dit speelgoed is gemaakt van extra stevig plastic om de sterke tanden van je dier te weerstaan. Het speeltje bestaat uit een grote bal met daarin een kleine bal, dit maakt geluid en beweegt alle kanten op. Zo wordt je dier gestimuleerd om met de bal te gaan spelen. Je kan ook werken aan de onderlinge band met je dier door samen met het balletje te spelen.
Het Knaagdierspeeltje Speelbal is geschikt voor konijnen en andere knaagdieren. De bal komt voor in twee maten: 6 cm en 9 cm.
. Alle Adori voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar!
EAN:8711621935498

Prijs:  2.39   (klik hier voor meer informatie)