Farm Food Rawhide Dental Roll Rund – Hondensnacks – 130 g | 8714857157108

Farm Food Rawhide Dental Roll Rund – Hondensnacks – 130 g direct bestellen in onze webshop! Gezonde tanden met Farm Food Rawhide
Gebitsproblemen komen bij honden veel voor. Het is belangrijk dat je hond zijn tanden schoon houdt. Met Rawhide Dental Roll van Farm Food kan je problemen aan het gebit grotendeels voorkomen. Deze Rolls bestaan uit 100% puur gedroogd onderhuids bindweefsel van runderen, zonder kleur-, geur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen.
De Rolls zijn stevig, hard en volledig verteerbaar. Honden houden nou eenmaal van kauwen en deze opgerolde snacks zullen hem voorzien van veel kauwplezier. Ook zijn de snacks niet allergeen en roepen ze geen allergische reacties op bij je hond.
Natuurlijke gebitsverzorging
Het grootste probleem dat honden aan hun gebit hebben, is overtollig tandplak. Na verloop van de tijd verandert de tandplak in tandsteen, en dat kan gevaarlijke gevolgen hebben. Het geven van een Rawhide Dental Roll is de ideale manier om deze problemen te voorkomen. Het kauwen op het zachte, taaie materiaal zorgt voor schone tanden en kiezen en gezond tandvlees. Dit komt onder andere door de schurende werking tijdens het kauwen waardoor er een grondige en zichtbare reiniging van het gebit plaatsvindt. Ook komt er bij de inwerking van het speeksel tijdens het kauwen een natuurlijk collageeneiwit vrij, wat de eigenschap heeft om tandplak op te lossen.
Hoe wordt Farm Food Rawhide gemaakt?
De Rawhide snacks worden gemaakt van gedroogd onderhuids bindweefsel (de tweede, stevige en taaie laag) van de huiden van vrije uitloop runderen, die voor de productie van vlees worden gehouden. Alle Rawhide snacks zijn afkomstig uit Europa.
De huiden van de runderen worden direct na het slachten machinaal gespleten, de lederhuid wordt verwijderd voor de leerproductie en de binnenste lagen worden gewassen en op de gewenste maat gesneden. Nadat ze in de gewenste vorm zijn gevouwen, worden de witte kauwkluiven enkele dagen in een oven gedroogd. Bij het productieproces van Farm Food Rawhide worden geen schadelijke stoffen gebruikt. Je hebt gegarandeerd een schoon, zuiver en veilig product.
Farm Food Rawhide wordt in Europa onder HACCP richtlijnen vervaardigd.
Rawhide Dental Roll is verkrijgbaar in drie maten:
* 40 g – small – 10 cm – 3 stuks
* 75 g – medium – 15 cm – 2 stuks
* 130 g – large – 25 cm – 2 stuks
Let op: iedere hond heeft zijn of haar eigen kauwgedrag. Houd daarom altijd jouw hond in de gaten bij het geven van (kauw)snacks.
. Alle Farm Food voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8714857157108

Prijs:  11.50   (klik hier voor meer informatie)