Advantage Kat 4 pip – Anti vlooienmiddel – 0.4 ml 0 – 4 Kg | 4007221047407

Advantage Kat 4 pip – Anti vlooienmiddel – 0.4 ml 0 – 4 Kg direct bestellen in onze webshop! Maak je kat weer vlovrij
Een vlooienplaag is erg onwenselijk, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je kat. Vlooien jeuken en kunnen zelfs ziektes met zich meebrengen. Door je kat regelmatig te ontvlooien voorkom je een besmetting. Gebruik bijvoorbeeld Advantage, een preventief en snelwerkend middel tegen vlooien. Het bijten van de vlooien stopt binnen 3 tot 5 minuten en de vlooien en vlooienlarven worden binnen 24 uur gedood.
Wist je dat 95% van de vlooien in je huis nog niet volgroeid zijn? Een groot deel van de eitjes, larven en poppen verbergen zich in het tapijt, textiel en meubelbekleding. Advantage werkt daarom tegen vlooien én vlooienlarven. De vlo wordt gelijk gedood bij contact met het middel en huidschilfers en haren van je kat worden – met het middel – door de omgeving verspreid. Zo worden ook de larven gedood. Met Advantage is je kat 3 tot 4 weken beschermd.
Dosering en gebruik
Druppel de inhoud van de pipet tussen de haren op de intacte huid ter hoogte van de schedelbasis, lees voor gebruik de bijsluiter. Gebruik Advantage nooit bij kittens jonger dan 8 weken. De werkzame stof is imidacloprid, dit middel komt niet in de bloedsomloop van je kat terecht, maar wordt opgenomen in de vettige laag van de huid en vacht. Advantage bevat 4 pipetten is verkrijgbaar in 2 varianten:
Gewicht tot 4kg: 0,4ml
Gewicht vanaf 4kg: 0,8ml
Advantage is verkrijgbaar in 4 x 0,4 ml of 4 x 0,8 ml.
(https://www.cbg-meb.nl/onderwerpen/bd-internethandel-diergeneesmiddelen/). Alle Advantage voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:4007221047407

Prijs:  16.59   (klik hier voor meer informatie)