Flea Free Huidspray – Anti vlooien en tekenmiddel – 100 ml | 8713112003297

Flea Free Huidspray – Anti vlooien en tekenmiddel – 100 ml direct bestellen in onze webshop! Flea Free Huidspray beschermt jouw pup of kitten tegen vlooien, teken en bijtende luizen.
Vlooien, luizen en teken zijn irritante beestjes, ze jeuken en kriebelen en kunnen ook nog vervelende ziektes met zich mee dragen. Als je hond of kat er last van heeft, wil je ze dan ook zo snel mogelijk bestrijden. De Flea Free Huidspray helpt hierbij! Het is een teken- en vlooienspray met de werkzame stof Fipronil. Dit product heeft dezelfde werking als de Frontline spray. Na toediening van deze spray op de huid van jouw hond of kat is hij beschermt tegen vlooien (3 maanden bij honden en 6 weken bij katten) en teken (tot 4 weken). Daarnaast behandelt de huidspray ook infestaties met bijtende luizen.
Waarom Flea Free Huidspray?
* Beschermt tegen vlooien, teken en bijtende luizen;
* Doodt nieuwe vlooien;
* Geschikt voor pups en kittens vanaf 2 dagen oud;
* Zeer nauwkeurig te doseren.
Hoe werkt de Flea Free Huidspray?
De werkzame stof Fipronil doodt na toediening binnen 24 uur vlooien en binnen 48 uur teken. De werkzame stof verspreidt zich na toediening over de huid van het dier via de talg en haarzakjes. Wanneer een vlo of teek in aanraking komt met de vacht van jouw behandelde huisdier, zal deze dood gaan. De vlo of teek hoeft dus niet eerst te bijten!
Zo breng je de huidspray aan:
Lees vóór gebruik de bijsluiter aan de binnenkant van het etiket. Hierin staat de dosering beschreven. Bij een flacon van 100ml komt 1x pompen overeen met 0,5 ml. Bij een flacon van 250ml komt 1x pompen overeen met 1,5 ml.
* 1.Gebruik bij de behandeling van je huisdier handschoenen.
* 2.Houd een afstand aan van ongeveer 10-20cm en spray het gehele dier in.
* 3.Verdeel het product tegen de haren in en zorg dat de hele vacht goed vochtig wordt.
* 4.Wrijf de vacht in, vooral bij langharige dieren, zodat het diergeneesmiddel tot op de huid komt.
* 5.Bij behandeling van het gebied rondom de kop, bij jonge of nerveuze dieren: spray op een losse handschoen en wrijf het dier hiermee in.
* 6.Laat het dier drogen. Je hoeft hiervoor geen handdoek te gebruiken.
Heeft jouw puppy of kitten vlooien of teken?
De Flea Free huidspray mag al gebruikt worden bij puppy’s en kittens vanaf 2 dagen oud. Met 1 spray kan je het gehele nest behandelen.
Behandel ook de omgeving!
Heeft jouw hond of kat vlooien? Dan is de kans groot dat je ook vlooien in huis hebt. Bij een vlooienplaag zit namelijk slechts 5% van de vlooien op het huisdier en de rest (95%!) zit in de omgeving! Behandel daarom bij een vlooienplaag de omgeving met Flea Free Omgevingsspray. Dit doodt vlooien en vlooienlarven in jouw huis.
Lees vóór gebruik altijd eerst de bijsluiter (REG NL 101946).
De Flea Free Huidspray is verkrijgbaar in 100 ml en 250 ml.
. Alle Flea Free voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8713112003297

Prijs:  16.30   (klik hier voor meer informatie)