Frontline Combo Spot On Kat – Anti vlooien en tekenmiddel – 6 pip | 8713942402376

Frontline Combo Spot On Kat – Anti vlooien en tekenmiddel – 6 pip direct bestellen in onze webshop! Geen vlooien en teken meer met Frontline Combo
Het hele jaar door kan je kat geteisterd worden door vlooien en teken. Door gebruik te maken van Frontline Combo Kat bied je je dier een zeer complete bescherming. Frontline Combo heeft een dubbele werking. Het bestrijdt volwassen vlooien en teken én is werkzaam tegen de eieren en larven van vlooien. Zo kunnen nieuwe vlooien zich niet ontwikkelen en vermindert de besmettingsdruk in de leefomgeving van je kat.
Frontline Combo Kat is geschikt voor volwassen katten vanaf 1 kg. Ook geschikt voor fretten. Behandel je kat elke maand, het hele jaar door.
Hoe werkt het?
Frontline Combo is een pipet met vloeistof dat je volledig leeg drukt op de huid, tussen de schouderbladen. Daar kan je kat zich namelijk niet likken. De vloeistof zal zich verspreiden over de huid van je dier.
Maakt je kat vlovrij
Frontline Combo is ideaal in te zetten tegen infestaties met vlooien, alleen of in combinatie met teken en/of bijtende luizen. Het product voorkomt besmetting van de omgeving van je kat doordat onvolwassen vlooien worden gedood.
* Doodt vlooien en beschermt je kat tegen herbesmetting gedurende 4 weken
* Verhindert ontwikkeling van eieren, larven en poppen gedurende 8 weken, zo wordt een besmetting van de omgeving van de kat in dezelfde periode voorkomen
* Doodt teken op je kat en beschermt tegen herbesmetting tot 2 weken
* Doodt bijtende luizen
Frontline Combo kan ook worden gebruikt als onderdeel van een behandelingsschema ter bestrijding van vlooien veroorzaakte dermatitis (FAD). Het product blijft werkzaam en wordt niet beïnvloed door onderdompeling in water indien dit niet plaatsvindt binnen de 2 dagen na toediening.
Frontline Combo Kat is verkrijgbaar per 3 pipetten of 6 pipetten (4 + 2 gratis).

. Alle Frontline voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8713942402376

Prijs:  30.39   (klik hier voor meer informatie)