Wellness Core Grain Free Dog Original Kalkoen&Kip – Hondenvoer – 1.8 kg | 076344107491

Wellness Core Grain Free Dog Original Kalkoen&Kip – Hondenvoer – 1.8 kg direct bestellen in onze webshop! Overheerlijke brokken voor middelgrote honden
Je wilt je hond natuurlijk de beste van de beste brokken aanbieden. Adult Original Medium Breed van Wellness Core is een natuurlijke en complete voeding voor middelgrote volwassen honden, met toegevoegde vitaminen en mineralen. Een voeding rijk aan proteïnen met kalkoen en kip dat wordt aangevuld met onder andere superfoods, plantenextracten en voedingssupplementen. De voeding is daarnaast ook nog eens graanvrij.
Wat maakt Adult Original Medium Breed bijzonder?
Deze brokken bevatten onder andere omega 3-vetzuren uit lijnzaad voor een gezonde huid en vacht. De voeding bevat dierlijke eiwitten van hoge kwaliteit die aansluiten bij de behoeften van middelgrote honden voor een optimale energiebehoefte en soepele spieren, als hoofdingrediënt bevat het voer verse kalkoen. De voeding is makkelijk verteerbaar en ondersteunt een optimale spijsvertering. Ook is er pre- en probiotica toegevoegd.
Adult Original Medium Breed is volledig hypoallergeen, het bevat geen granen, tarwe, gluten maïs, soja, zuivel en ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Een heerlijke vleesrijke maaltijd waar je viervoeter volop van zal genieten.
Over Wellness Core
Bij Wellness Core is men ervan overtuigd dat het welzijn van je hond begint bij de juiste voeding. De recepten zijn gemaakt voor de carnivoor in je hond, zo wordt een evenwichtige voeding gecreëerd boordevol eiwitten van hoge kwaliteit, zonder granen en vulstoffen. Zo dragen alle Wellness Core-voedingen bij aan een optimale gezondheid, een gezond gewicht en een lang en gelukkig leven.
Adult Original Medium Breed is verkrijgbaar in 1,8 kg, 10 kg en 10+2 kg.
. Alle Wellness Core voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:076344107491

Prijs:  15.99   (klik hier voor meer informatie)