Hill's Prescription Diet M/D Diabetes/Weight Management Zak Kip – Kattenvoer – 1.5 kg | 052742868509

Hill's Prescription Diet M/D Diabetes/Weight Management Zak Kip – Kattenvoer – 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Let op: geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts! Het betreft een veterinaire voeding.
Voor katten met diabetes en overgewicht
Problemen met de bloedsuikerspiegel van de kat kunnen erg vervelend zijn. Gelukkig is er Hill’s Prescription Diet m/d Diabetes Weight Management kattenvoer. Een wetenschappelijk samengestelde voeding met kip die helpt bij de aanpak van diabetes en/of overgewicht bij katten.
Deze complete voeding is geschikt voor de regulering van de glucosevoorziening (diabetes mellitus) en voor de vermindering van overgewicht. Het voer bevat een laag gehalte aan glucose afgevende koolhydraten en heft een laag energiegehalte. Het voer is geschikt voor volwassen katten.

De belangrijkste voordelen op een rijtje:
* Rijk aan eiwitten en arm aan koolhydraten, wat de omzetting van vet in energie bevordert
* Hoogwaardige eiwitten en een effectief L-carnitinegehalte voor behoud van de spiermassa
* Hoog antioxidantengehalte ter bevordering van het neutraliseren van vrije radicalen
Hill’s Prescription Diet
De Prescription Diet voedingen zijn heerlijke brokken of natvoedingen met samenstellingen die gebaseerd zijn op de wetenschap. Zo speelt de voeding in op de unieke behoeften van je kat. Prescription Diet levert gerichte kattenvoeding die jouw huisdier nodig heeft voor een lang en gelukkig leven.
Geef niet zomaar Hill’s Prescription Diet!
Let op: de Prescription Diet-lijn van Hill’s is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen.
Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden.
Wanneer je dit Prescription Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt.
Hill's Prescription Diet m/d Diabetes Weight Management is verkrijgbaar in 1,5 kg en 5 kg.
. Alle Hill's Prescription Diet voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:052742868509

Prijs:  21.99   (klik hier voor meer informatie)