Ruffwear Front Range Harness Blauw – Hondenharnas – 81-107 cm | 748960572143

Ruffwear Front Range Harness Blauw – Hondenharnas – 81-107 cm direct bestellen in onze webshop! Comfortabel op pad met Ruffwear
Bij het aanschaffen van een tuig voor je hond is optimaal draagcomfort een van de belangrijkste dingen om op te letten. Bij de Front Range harnassen van Ruffwear weet je zeker dat je je hond voorziet van een zacht en comfortabel tuig.
Kenmerken van het Front Range Harness
Het Front Range Harness is een alledaags harnas dat gemakkelijk aan te trekken is en comfortabel aanvoelt voor de hond om te dragen. Het harnas heeft twee bevestigingspunten voor de riem, namelijk een aluminium V-ring gecentreerd op de rug van de hond voor dagelijkse wandelingen en een versterkte singel op de borst van de hond om weerstand te bieden tegen trekken en extra controle te bieden.

Het ID-vakje bij de hals is ideaal om een penning of adreskoker in op te bergen zonder dat deze de hele tijd rinkelt. Verder is de met schuim gevoerde constructie zo gemaakt dat het comfortabel langdurig gedragen kan worden. Je kan de maat van het Front Range Harness op vier punten aanpassen voor een optimale pasvorm. Daarnaast zorgt een reflecterende afwerking voor zichtbaarheid bij weinig licht.
Het Front Range Harness is blauw van kleur en komt voor in vijf maten, waarbij wordt uitgegaan van de borstomvang:
* XXS – 33 – 43 cm
* XS – 43 – 56 cm
* S – 56 – 69 cm
* M – 69 – 81 cm
* L/XL – 81 – 107 cm
. Alle Ruffwear voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:748960572143

Prijs:  59.90   (klik hier voor meer informatie)