Hippalgo Opti-Form – Paardenvoer – 15 kg | 5425022795591

Hippalgo Opti-Form – Paardenvoer – 15 kg direct bestellen in onze webshop! Fijn ruwvoer voor een gezonde darmpassage
Opti-Form is een ruwvoer met prebiotica dat fungeert als darmoptimalisator. Dit ruwvoer bestaat uit verschillende geselecteerde grassen, planten, kruiden en levende gistbacteriën die de spijsvertering optimaal ondersteunen/herstellen en is melassevrij. De paarden kauwen ook langer, wat eveneens zorgt voor meer ontspanning in de stal. Opti-Form is extra aan te raden voor oudere paarden, vermagerde paarden en paarden met darmproblemen/diarree..
Door deze verschillende grassen te snijden, te mengen met kruiden en levende gistbacteriën toe te voegen, nemen paarden het traag op, wat leidt tot een ideale stofwisseling zonder overbelasting van het spijsverteringsstelsel. Bovendien zorgt de trage opname voor een ontspannen paard in de stal. Het meer en beter kauwen, komt de opname van alle voedingsstoffen ten goede. De gistbacteriën zorgen voor een gezonde en evenwichtige bacteriepopulatie in de darmen.
Eén zak Opti-Form bevat 15 kg. Gebruik à 1 2 kg Opti-Form naast hooi en/of stro. Gebruik 3 à 4 kg Opti-Form naast weinig stro.
. Alle Hippalgo voor uw Paard uit voorraad leverbaar!
EAN:5425022795591

Prijs:  19.79   (klik hier voor meer informatie)