Kong Classic Rope Rood – Hondenspeelgoed – Xlarge | 035585356082

Kong Classic Rope Rood – Hondenspeelgoed – Xlarge direct bestellen in onze webshop! Let op: geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Pets Place geeft dan ook geen sloopgarantie op speelgoed. Laat speelgoed nooit zonder toezicht liggen.
Rennen en trekken met de Kong Classic Rope
De Kong Classic is door zijn rubberen eigenschappen leuk om mee te spelen, maar lastig om mee te gooien. Met de Kong Classic Rope hoef je weinig moeite te doen om de Kong ver te gooien, dankzij het toegevoegde touw. Het onvoorspelbare stuiteren zal voor nog meer uitdaging zorgen voor je hond.
Speel op verschillende manieren
De Kong Classic Rope is gebaseerd op de alom bekende Kong Classic. De Rope versie heeft een leuke twist in de vorm van een lang werptouw. Zo kan de Kong Classic Rope worden gebruikt voor verschillende trainings- en apporteerspellen. Maar je hond kan natuurlijk ook zelf met het touw spelen en de Kong Classic Rope overal mee naar toe nemen.
Dit speelgoed heeft onvoorspelbare stuitereigenschappen en in combinatie met het lange touw kan het voor allerlei doeleinden worden gebruikt. Werp de Kong ver weg dankzij het touw, laat je hond wild schudden met de Kong of speel een trekspel met je viervoeter.
. Alle Kong voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:035585356082

Prijs:  25.95   (klik hier voor meer informatie)