Hunter Dresseerlijn Convenience Reflect – Hondenriem – 200×1.5 cm Wit Reflectie | 4016739691682

Hunter Dresseerlijn Convenience Reflect – Hondenriem – 200×1.5 cm Wit Reflectie direct bestellen in onze webshop! Reflecterende lijn voor comfortabele wandelingen
Er zijn verschillende soorten riemen en lijnen waarmee je je hond kunt uitlaten, zoals bijvoorbeeld deze Dresseerlijn Convenience Reflect van Hunter. Een stijlvolle riem met een unieke reflecterende panterprint. De dresseerlijn staat ook wel bekend als trainingslijn en wordt dan ook vaak gebruikt bij het trainen. Uiteraard is de lijn ook zeer geschikt voor dagelijkse wandelingen.
Zichtbaar in het donker
Dankzij de panterprint ziet de lijn er stijlvol uit. Deze pantervlekken weerspiegelen licht – zoals koplampen van auto’s of fietsen – en hebben een licht glow-in-the-dark effect. Zo is je hond goed zichtbaar voor andere verkeersdeelnemers; ook bij slecht zicht of van een grotere afstand.
De Convenience Reflect is gemaakt van robuust kunststof en heeft bijna geen onderhoud nodig. Nat en vuil kan je binnen enkele seconde van de looplijn afspoelen. Je kunt de lijn dan ook in vrijwel alle weersomstandigheden gebruiken. De looplijn is op 3 punten in de lengte verstelbaar.
De Dresseerlijn Convenience Reflect is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.
. Alle Hunter voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:4016739691682

Prijs:  41.95   (klik hier voor meer informatie)