Jarco Dog Natural Large Senior Kip – Hondenvoer – 2.5 kg 26-45 Kg | 8718026132910

Jarco Dog Natural Large Senior Kip – Hondenvoer – 2.5 kg 26-45 Kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium hondenvoeding
Oudere honden hebben net als ouderen mensen wat meer last van kwaaltjes, zoals tandsteen of last van hun gewrichten. Voeding voor oude honden bevat verschillende voordelen om het leven van jouw trouwe viervoeter gemakkelijk te houden. Natural Large Senior Kip van Jarco is een hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium voeding, gemaakt zonder chemische antioxidanten, geur-, kleur- en smaakstoffen. Deze voeding is uitermate geschikt voor senior honden vanaf 8 jaar, met een volwassen gewicht van 26 – 45 kg. Doordat er minder eiwit- en vet in de voeding zit, wordt het lichaam van je oude hond minder belast.
Een glimmende vacht en gezonde huid zeggen veel over de gezondheid vanje hond. Wanneer je hond een vacht met een diepe glans heeft, ziet hij er fitter en gezonder uit. Natural Large Senior Kip draagt hieraan bij door middel van, chondroïtinesulfaat, glucosamine en extra zalmolie. Ook is het energieniveau in de voeding verlaagd, waardoor overgewicht wordt voorkomen.
Waarom Jarco
De Jarco experts hebben een optimale mix van ingrediënten samengesteld voor jouw hond of kat. De voeding is natuurlijk en licht verteerbaar. In het voer zit alles wat je hond of kat nodig heeft voor een levenslange, natuurlijke gezondheid. De voeding sluit aan op elke levensfase van jouw dier, dus het overstappen van bijvoorbeeld de volwassenbrok op de seniorbrok is eenvoudig!
Natural Large Senior Kip is verkrijgbaar in 2 en 12,5 kg.
. Alle Jarco voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8718026132910

Prijs:  14.95   (klik hier voor meer informatie)